Светско првенство у фудбалу - ЗАБРАЊЕНО ЗА ПСЕ И СРБЕ (трећа срећа)

1. od hrvata na ovom sp osim fra bolja je i belgija ostali su za njih kurcine od ekipa..pa dobili su eng i arg.

2. Lepo je nebiti Hrvat ovog jutra.
    Jebeš ga, to im je neki krajnji domet nema tu šta da ih je neko na početku pitao potpisali bi da budu drugi
    Modrić je tu gde treba da bude. Francuzi za klasu bolja i kompletnija ekipa, osvajaće 10 godina sve ako ne ispadnu iz grupe pošto je to neko pravilo.
    Veliko poštovanje gospođi Kolindi što je kežual u dresu izašla na postolje što se nije napucala itd
    Imala je par ispada al žensko je jbg ponela je euforija
    Zamislite Vučka burazera da smo mi drugi bili hahaha
    Pa ja ne znam s Pinka bi ubeđivao masu da je sam igrao protiv Francuza i odbranio 3 penala i dao 2 gola

3. Ja sam prezadovoljan finalom.

4. Da, da je bila dobra utakmica ne treba ni reći

5. Da i time što je bila dobra utakmica sam takođe zadovoljan :)

6. Što kaže Bohor, lepo je nebiti hrvat ovoga jutra. Xd

Lepo finale, lepo je što su hrvati izgubili, jeste uspeh drugo mesto ali sto neko reče, bronza i zlato se osvajaju, srebro dobijaš kad izgubiš.

7. Ako je već postala tradicija da neko iz poražene ekipe u finalu mora da bude MVP, čak ni tad to nije trebalo da bude Modrić (doduše, nisam gledao utakmicu s Argentinom, možda je tu napravio "bum"), već onaj Perišić koji je, iako ustašoidan, ipak bio mnogo korisniji za svoju ekipu i stalna opasnost za protivnički gol. Naravno, izuzimajući rukomet u svom 16-ercu.
    Ali, pošto očito, još od 1994, najbolji ne sme da bude iz redova svetskog prvaka (a realno je da to ovog puta bude Grizman), onda je svakako najbolji igrač SP-a bio Azar, bez i najmanje dileme.

8. Azar je najbolji.

9. I ja mislim da je Azar tu bio najbolji. Nego ga Džindžer prodao na tekmi sa francuzima inače bi on jebavao ustaše u finalu.

10. Ko nema fudbalski mozak ne moze da razume zasto je modric mvp. Nema tu raspravke

11. Modric zasluzeno mvp po mom misljenju

12. Ko nema fudbalski mozak ne moze da razume zasto je modric mvp. Nema tu raspravke

Ne bih se složio. Nije uradio apsolutno ništa vredno pomena, osim promašenog penala kada im je bilo najpotrebnije. Trčao je i davao lepe lopte na 3 metra od sebe. To je radio i Ešli Jang.

13. Moram se složiti sa Maestrom
    Da bi video koliko je Iniesta zapravo dobar ili Modrić ili Piksi čak ranije moraš da znaš da gledaš fudbal i da znaš kako stvari funkcionisu
    I da ne proseravam se

14. Da bi video koliko je Iniesta zapravo dobar ili Modrić ili Piksi čak ranije moraš da znaš da gledaš fudbal i da znaš kako stvari funkcionisu

Pa pazi, kod Inijeste se često videlo koliko je stvarno dobar. A takođe i kod Piksija. Ne može da bude najbolji igrač prvenstva neko čijeg se niti jednog poteza osim promašenog penala nećeš sećati već u avgustu.

15. Ko nema fudbalski mozak ne moze da razume zasto je modric mvp.

Sve je to lepo što je on izuzetan organizator igre, što igra u oba smera, što ne greši prilikom pasova. Ali ovde je priča o najboljem igraču SP-a. A da bi to neko bio, on pored svega nabrojanog mora i da bude igrač odluke, onaj koji donosi pobedu, da uradi nešto konkretno, da svojim potezima preokrene utakmicu. Modrić to nije bio u Rusiji.
    Moguće da mu je to jednostavno nagrada za minuli rad, pošto je u Realu stalno u senci Ronalda, a obavlja ogroman posao na terenu.

16. Sve je to lepo što je on izuzetan organizator igre, što igra u oba smera, što ne greši prilikom pasova. Ali ovde je priča o najboljem igraču SP-a. A da bi to neko bio, on pored svega nabrojanog mora i da bude igrač odluke, onaj koji donosi pobedu, da uradi nešto konkretno, da svojim potezima preokrene utakmicu. Modrić to nije bio u Rusiji.

Da, tako nešto i ja mislim, samo što je to Bulgakov mnogo bolje objasnio od mene.

17. Vidim, Johny je već to isto rekao u kraćoj formi. ;)

18. Svidja mi se što će za 20 god da se gleda na ovo kao prvenstvo gde su favoriti kiksali rano i ustaše se provukle.

SMRT HRVATIMA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.