Seksualno uznemiravanje na vukajliji
  • Vesnita

Koliko je tačno da se ovaj nekada veliki sajt pretvorio u mesto gde moderatori traže gole slike članova, pa ako im ne pošalju banuju ih? Konkretno najpre kosmopolita koja traži slike piša od mladića, kao i Trnavac i Youcanthandletruć?

I koliko je tačno da to kaizen zna i ćuti?

• Аndre

Klecao si ispred mene
    prokleto mlad usplahiren
    mirisao na mladost i prolece
    u kosi plavoj sakrio snove
    gledao me pravo u oci
    onakav kakvog sam te sanjao
    klecao si mirno
    sekao si crnu noc tupim pogledom
    tako jedro tako hladno
    jebo sam te usta Vialpando

• Kashof

Jednom sam progutao ponos i poslao pišu u zamenu za odabranu definiciju. Čovek ponekad mora da se pokori, tako je to u ovom dobu gde jači jede slabijeg
    Edit: nisam osekao pišu pa poslao, nego sliku samo

• 627

Па да живот је улица, снађи се, не може све да буде како ти желиш.

• Kashof

Jako mi ide trenutni avatar uz ovaj post, kako božanstven sklad

• Earthworm Jim

Izvinjavam se za offtopic i mene ovo zanima

• dr Rojken

Klecao si ispred mene prokleto mlad usplahiren mirisao na mladost i prolece u kosi plavoj sakrio snove gledao me pravo u oci onakav kakvog sam te sanjao klecao si mirno sekao si crnu noc tupim pogledom tako jedro tako hladno jebo sam te usta Vialpando

• Роки Билбао™

Gde traži slike od mladića?

• Трошаринац

Tako je i natnat nahvatala deky-ja

• Vesnita

Ozbiljno pitam, nisam bila na vukajlija dugo, videh na jednom forumu veliku raspravu gde je neko izneo ovo. Svašta su pisali, kako ima dvoje, troje zaštićenih na sajtu i da oni maltretiraju malobrojne peostale ljude. Kako su moderatori fašisti i seksisti, kako se ne sme izneti ništa protiv vlasti, kako smeš biti samo navijač Crvene Zvezde... ali ovo za uznemiravanje je onako uznemirujuće.

• Dominic De Coco

Hahaha bombi bre

• paninaro

i ođe je pass bio VESNITA123

• Bata Sale

kako se ne sme izneti ništa protiv vlasti

https://vukajlija.com/forum/teme/73097-sns-srpska-napredna-stranka-i-aleksandar-vucic

Sta je ovde pisano ni na N1 portalu ne bi objavili.

• Роки Билбао™

Ja sam kačio kurac na čet kako bih nevernim tomama dokazao da je ko flaša od kokakole 0,5 ali me nijedna moderatorka nije kontaktirala :(

• velikiblek

Klecao si ispred mene prokleto mlad usplahiren mirisao na mladost i prolece u kosi plavoj sakrio snove gledao me pravo u oci onakav kakvog sam te sanjao klecao si mirno sekao si crnu noc tupim pogledom tako jedro tako hladno jebo sam te usta Vialpando

• 627