Više viceva o najmoćnijim ljudima planete ovoj generaciji treba. Prethodne generacije su to imale, mi ne, možda smo i zato tako ispali govnjivo.
Znači bili Tramp, Putin, Si Đinping negde i nešto se desi, malo neki stereotipni rasplet, Tramp dolari i Slovenke, Putin vodka vodka, Kinez Leskovac nešto nešto i na kraju Vučićev osvrt na celu problematiku. Ili Tačijev. Pa onda svi zajebavaju Zaeva što smešno priča.
10000 ovakvih viceva, porašće i natalitet i neće biti odliva mozgova i sve će biti kako treba.
Ulazi Isus u kafanu razumeš i traži sto za 24 osobe. I konobar mu kaže pa vas je samo 12. A Isus mu kaže, jeste batice al mi svi sedimo sa iste strane. HAHAHA
ja sam spremio nekoliko o hrvatima i SP
kako zaustaviti hrvate da ubiju srbina.bacis im fudbalsku loptu
kaze riba modricu:stvarno si zao, nemas srca,a modri kaze jao zaboravio sam ga na terenu,
uskoro jos
Zamrzli Trampa u onu kriogeniku, probude ga posle 50 godina i on pita:
- Je li Putin jos uvek predsednik?
- Nije, umro Putin pre 20 godina.
- A jesmo li ih pobedili?
- Jesmo, mi smo pobedili.
- A koliko je barel nafte?
- 25 juana
Više viceva o najmoćnijim ljudima planete ovoj generaciji treba. Prethodne generacije su to imale, mi ne, možda smo i zato tako ispali govnjivo.
Znači bili Tramp, Putin, Si Đinping negde i nešto se desi, malo neki stereotipni rasplet, Tramp dolari i Slovenke, Putin vodka vodka, Kinez Leskovac nešto nešto i na kraju Vučićev osvrt na celu problematiku. Ili Tačijev. Pa onda svi zajebavaju Zaeva što smešno priča.
10000 ovakvih viceva, porašće i natalitet i neće biti odliva mozgova i sve će biti kako treba.
Odlična ti ova
Ulazi Isus u kafanu razumeš i traži sto za 24 osobe. I konobar mu kaže pa vas je samo 12. A Isus mu kaže, jeste batice al mi svi sedimo sa iste strane. HAHAHA
ne znam šta da mislim izgleda da je vukajlija živnula malo konačno
https://image.ibb.co/dncJ6o/Screen_Shot_2018_07_12_at_20_04_14.png
Hahahhahahha dobar vic tilmo
eno neko u čekaonici kači neke tvoje postove maestro
Ovaj Zhajk bio definitivno najveci retard na sajtu a ovi koje je nasmejavao daunovci sig
Haha
Blizu, ali netačno
ja sam spremio nekoliko o hrvatima i SP
kako zaustaviti hrvate da ubiju srbina.bacis im fudbalsku loptu
kaze riba modricu:stvarno si zao, nemas srca,a modri kaze jao zaboravio sam ga na terenu,
uskoro jos
Labo ti si mi omiljeni clan ja mislim
Moj skromni doprinos temi
http://informer.rs/storage/assets/Stripformer_2018_02_28_660x226.jpg
Koji kurac ovaj strip ne razumem nista
Zamrzli Trampa u onu kriogeniku, probude ga posle 50 godina i on pita:
- Je li Putin jos uvek predsednik?
- Nije, umro Putin pre 20 godina.
- A jesmo li ih pobedili?
- Jesmo, mi smo pobedili.
- A koliko je barel nafte?
- 25 juana
AHAHAHAHAHA
odmrzli trampa, pita sta je s makedonijom
-kojom, istočnom severnom, južnom jugoistočnom, severozapadnom?
Haha
odmrzli trampa pa ga opet zamrzli
Zamrzavaju Trampa i pita doktore Melanija, je li a jel će da mu radi ona stvar dole kad ga odmrznete
Gospodjo mi nismo cudotvorci
Heh
ahhahahhaha
Ovaj Zhajk bio definitivno najveci retard na sajtu a ovi koje je nasmejavao daunovci sig
Hvala na komplimentu!