Најговнарскије занимање

1. Nastavnik opštetehničkog obrazovanja

2. Advokate generalno ne podnosim

3. Domacica > karijeristkinja

4. Gambino, ti si definicija averidž srb-a i averidž vukajlijaša ali ono istovremeno brate u poslednjih mesec dana, ali baš kao iz kalupa

Bez ljutnje jbg tako mi zvuči svaki tvoj post, nije loše biti averidž

5. Sad i ne znam zašto mi je ovo sinulo

6. Pronasao si se coa u ovome za advokate vidim

7. E, nisam, to sam hteo ja prvi da napišem nego jbg previše je kliše ko normalan može da trpi govna smrdljiva od advokata, najsmrdljiviji poziv sig, to je suvišno i reći

8. Pa jbg naravno da cu najodvratnije zanimanje da napisem, nisam za dzabe pobegao od toga. Nema klisea u crno belim temama jbg

9. Pa gamby samo prica ono sto masa generalno misli, a jbg ne da se ljudima da trose reci na neke klise izjave vise

10. Moj nastavnik otoa je bio i ostao legenda kafana od ritopeka i zaklopace pa sve do karlovcica i petrovcica

Od zanimanja diler sigurno

11. A sto je diler govnarsko zanimanje? To je klasican princip ponude i potraznje, i tu ne racunam imaginarne dilere ispred osnovnih skola koji postoje samo u narodnom predanju

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.