Buba i Jala vs Rasta

1. jesu brate maestro, apsolutno se slažem tu s tobom

2. Buba i Jala su vam buducnost koja ce zabavljati ceo balkan u narednom periodu stoga suoci se sa tim manijace i priznaj da su kul

3. Mislim nisam se dobro odrazio, nema tu ovi su veci ovi manji govnari, nego su ovi sto slusaju metal, ex-yu rock itd govnari i smrde, a mi sto slusamo gasersku muziku nismo govnari, lepi smo i mirisni i lepo nam je

4. Plidu imas pravo da biras moj novi avatar, zasluzio si

5. O pa to je zaista velika cast, ali neka izbor ipak ostane tvoj :)

6. nikako ne mogu brate dvojicu bradatih debeljana muslimanske veroispovesti u tesnim farkama da uzmem za ozbiljno u muzičkom stvaralaštvu pa da me jebeš

7. A Prljavo Kazaliste, Azru i Bijelo Dugme mozes? Ajde pls

8. Sad ja mogu da kazem:

Brateee ne mogu ja Dadu Topica od 40kg golog do pojasa u tesnim koznim pantalonama da uzmem u ozbiljno muzicko stvaralasrtvo. Ustvari i reci cu to jer je sto posto tacno.

9. Manijak stvar je u tome sto si stariji od njih a nemas ni 3% novca kao oni. Dont be jealous

10. Kladim se da si i Justina Biebera prozivao i govorio kako je gej a zapravo lik jebao vise nego sto ces ti za 12 zivota

11. Jala Brat decko 86. godiste pa snima to sto snima i nije ga sramota a mene treba da bude sramota sto slusam a ja sam 93. Ma vazi

12. ae ovako, ukratko, generalno ne podnosim 87,3% muzičkog stvaralaštva koje dolazi sa srpsko-hrvatskog govornog područja ikad, uključujući sve muzičke pravce iako nisam žanrovski ograničen, plusi sve ove što si naveo malopre, ok?

13. Ne znam, zali se Vrhovnom Arhitekti da te iduci put začne u nekoj Indiji pa slušaj Bhangru

14. ih, ima i previše kvalitetne muzike pa makar na jutjubu plidu, ovaj život je isuviše kratak da bih mogao sve to da preslušam jbg

15. Plidu od sad pa do daljnjeg na avatar ide Lalatovic. Licim mozda pomalo na njega a i neko je napisao jednom da se iz mojih postova ponekad stvarno cuje Lalatovic haha.

16. Da li ste svesni da su 90ih postojali Sergeji Trifonovici sto su slusali EKV, nosili starke i majice sa imenima bendova a mogli su da nose AirMax patike Kappa trenerke i slusaju turbo folk. Indijanci haha

17. Nije ovo bas adekvatno poređenje. Osim što bi trebalo još 6 Rasti da parira ovom dvojcu, malo je bezveze da ste izostavili srpski najjaci dvojac Rimski i Corona.

18. Sta ja citam ovo jebem ti sve,kakvo je ovo ponasanje bre,treba vas dobro oceleciti jer ovako se strejt muskarci ne ponasaju,na svaku vasu recenicu po neka samarcina pa da budete nekad iolo nesto sto podseca na muskarce.
    Uveo bi vas ja pod neki trening licnosti pa bi iz ovakvih ficfirica postali muskarci u roku od dve godine.

19. Pitate se sto ne jebete i placete o tome na onoj temi,trazite neke formule.A to sto nemate ni malo muskosti u sebi kako ocekujete neko jebanje???
    Vasi ocevi i prijatelji su verovatno isfeminizirani,vama za pocetak treba neka ocinska figura.Nadjite prijatelje koje su alfa i upijajte polako njihovo ponasanje.Druzite se sa opasnim momcima.Slusajte koju god muziku hocete,ali na trenutak kada pomisite da histericno fenbojisete na internetu ponasajuci se kao razmazena derista pomislicete kako vam opasni drugari to nikada ne bi dozvolili i odmah bi vas izopstili iz svog drustva i to ce vas zaustaviti u tome.Vremenom cete upiti taj mentalitet i mozda jednog dana ne budete totalni mali peskirici.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.