Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pusi kurac
Jedino relevantno na ovoj temi što sam video je da je Car zaboravio više o Mocartu nego što je ostatak članstva znao, a mrzi me da tražim transfer blama jbg.
Hahahaha Car gledao film Amadeus, dobar film pošteno
Da se razumemo, ako ikad budem neka vlast u ovoj zemlji, svu trojicu (Bubu, Jalu i Krastu) će da pokupi crna trojka u dva ujutru, odvede na neku čuku i likvidira po kratkom postupku.
E sad, kad je to već rečeno, sere mi se od gowana koja su '90-ih džukala uz Đoganija na rodžendanima, a sada kriwe kriwe sudbinu,
što im deca vole Bubu i Rastu.
A kad im to spomeneš, bacaju opravdanja: jooooj pa nije to bilo taaaako strašno, to jeste bilo smeće ali je bilo mnogo više nevino.
https://www.youtube.com/watch?v=wt4L9NZTOmE
Ovo i denseri '90ih je isto đubre ko i tjuneri. Roditelji koji su odrastali uz ovo a sad se sablažnjavaju za ove su licimurna gowna. CHANGE MY MIND
Pa nema sta tako je
Rasta car vi gowno
mister no sta slusas od muzike ovako u slobodno vreme
Problem sa njima nije što prave sranje muziku koja će za par godina da se zaboravi i što izgledaju i oblače se kao šabani nego što su NETALENTOVANI ŠARLATANI (eng. talentless hacks) za pevanje.
Da elaboriram: glas je dar od Boga a prevanje je veština koja taj dar brusi. E sad dobar glas nije uopšte tako redak (pun kurac solidnih pevača po takmičenjima za talente) ali treba malo da uložiš rada da bude tip-top. Elem, ovi verovatno i imaju talenta za pravljenje muzike, ali nemaju za pevanje ili ih boli kurac da se cimaju da bar repuju (alternativa ako ne znaš da pevaš). Uzme tjunuje i boli ga kurac. Trud lvl 1, ništa talenat ništa zanat. Ako tebe boli kurac da budeš pevač koji peva mene boli kurac da te slušam ili da plaćam tvoj rad inferiorno kvaliteta ko što me boli kurac da kupim lošu pljeskavicu bez mesa ili platim kartu za komediju koja nije smešna.
Nino je bio šaban koji se oblačio loše i po standardima devedesetih, al nam je ostavio ovo remek delo:
https://www.youtube.com/watch?v=IlVJNrzf_uI
Ova dva smrada bošnjačka neće biti ni fusnota u istoriji balkanske muzike.
A ti si to tol'ko htjela
Ti si top, i voliš to poput top modela
A ja gotov, oči crvene k'o strop bordela
Ti si otrov u mojim venama
Ne znam al ako me pitas za ovaj bosnjacki dvojac reci cu samo NEMA BOLJE ZNAM DA NEMA
@Maestro, slušam rok i metal, mada poprilično mejnstrim (Mejden, Gansi, Metalika itd.)
Hahahaha solidan trolić Plidu :)
Hahaha apropo ove price o talentima, prejaki su Jala i Buba sto su milione zaradili od muzike a pritom nisu morali da slusaju Jelenu Karleusu, Sasu Popovica, Bosanca i Mariju Serifovic da im za svaku rimu izgovorenu nadju manu. Pisaj po zvezdama i grandovim i pinkovim breeee
Mister No je objasnio fenomen na pravi nacin, al vas dvojica mozte da nastavite da trolujete sami sebe tim usiljenim edzi nacinom razmisljanja.
a ja mislio da je lupanje kontre cisto zbog lupanja kontre izumrlo 2014 na internetu. Ha.
Ja pre mislim da troluje on kad kaze da slusa tri benda koja nisu izbacila pesmu 10 godina hahahah pa kako ih slusas jbt odslusao si do sad valjda sto je imalo
od ta tri koja je nabrojao, decko ima skoro 30 albuma muzike. ako zanemarimo koje zanrove ko slusa, 30 albuma pijesama je cak i vise nego sto dobar dio ljudi danas vrti konstantno na svojim slusalicama non stop.
Ali nema autotjuna nije moderno brt
Kad vec pominjete koliko jebeno traje to, pinkove zvezde i pinkove zvezdice, odnosno zvezde granda i grandove zvezdice (ako imaju)?
Kad god upalim tv (a to je retko, al svejedno), bar na jedno od ovih naletim, i interesuje me koliko to traje, bar 4 sata cenim
Traje to sranje i trajace dok god 75% stanovnika ne postanu zvezde granda
Ja sam ladno jebao manje poznatu zvezdu granda, tipa dosla do nekog polufinala pre par god.. pre nego sto je bila z. Granda naravno :)