FADE FANPAGE

  1. Hvala sto si blagoslovio temu gospodaru.

  2. Komanduje mauzer.

  3. Petar Pan Pezo$
    fejd nebitni debilko....u vreme kad je cet kafana bio u zenitu snage, tad je bila i druga grupa daun cekaonicara na celu sa spuzvastim paninarom, leb te jebo nisi mogo udji na deset sekundi tamo odma ti zakrvave oci kolko su jadni bili, bukvalno imas osecaj kao da si usao u sobu izmazanim fekalijama i gledas decu kako jedu govna....al makar su imali respekt prema nama, svojim vlasnicima i nisu dogmizavali skoro nikad u kafanu....znam da ih je bilo oko 400 na tom cetu i od tih 400 smo znali samo za tako neke ispod proseke tipa paninaro, dilan dog pomocnik njegov, eventualno jos neko....recimo za bombasa niko tad jos nije cuo, za ovog fejda debilka tek to, lik je bio ko odbacena kesa na ulici, i to ona kesa sto vlasnici pasa skupljaju izmet svojih kerova kad se pokenjaju hahah

  4. razumem da ti je fejd gazda, a da si ti njemu ker, ima takvih na pretek. dakle svestan sam da si relativno skromnijih mentalnih kapaciteta i nije ti jasno šta se treba činiti. želim zapravo da kažem da te niko nije pitao.

    edit: odnosi se i na tebe i na ovog rojkena duplaka.

  5. I na ostale preslabe i prekisele glavice

  6. Da mi posisaš kurac debilko jedan zaostali. Znači ono uzmeš i posisaš ga dobro onako lepo. Nakon toga da ga posisaš i fejdu isto tako i onda takav s umazanim ustima idi mami svojoj u podrum u kom živiš i nemoj da si izašo iz njega više, kretenu jedan nevini.

  7. Edit: nemoj smaraš više patetičan si skoro kao autor dr. Vuk i još jednom nasisaj mi se kurca.

  8. jadnije pojave od ovih fejdovih kerova u životu svom nisam video. oni brane njegovu čast, vrte se oko njega, pitaju ga da li mu mogu popušiti kurac, a on njih ne jebe ni 2%. i ono takvo izgmizalo iz kanalizacija i kao mene vređa.

  9. bukvalno isti tip osobe kao oni simpovi što daju prepičkama na tviču i ounlifensu pare i brane ih svugde u nadi da će se zaljubiti u njih. samo što nije prepička u pitanju nego debilko koji skoro dve decenije piše "da" na šaljivom sajtu, a niko ga ništa nije pitao.

  10. Rađa se nova govedina na sajtu

  11. Autore Mesni, uGulag vas šije stažom, definishama i skorom. Uđite oprezno u ovaj okršaj.

  12. na temi se oseca teret snimeove pobede nad meleonima spermica

  13. Nemam bre šta da se raspravljam sa dečkom, nego mi samo neverovatno kolko dečko smara od kad se otvorila ova tema. Okej shvatili smo da ne voliš fejda i da misliš o nama njegovim poštovaocima sve najgore. Ne znam šta pokušavaš da uradiš time što 17 puta spemuješ ovaj Pezosov post, ljude boli kurac, nepotrebno smaraš. Vidiš da je tema aktivna, znaš sta se na njoj piše i da nema ničega što tebi prija, što onda klikćeš na nju, samo nemoj da gubiš vreme brt, kad je jedini odgovor koji ćeš da dobiješ da, koje samo pokazuje kolko nas sve boli kurac za to što pišeš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.