Da li postoji veza izmeđi smanjenog libida i manjka u novčaniku?
https://www.peyronies-disease-treatments.com/images/LimpDick_cLarger_WEB.jpg
Da li imate više želje za seksom ako imate više novca?
- P
Volim ova banalna pitanja jer se potezu pametne price.
- P
Al odgovor je ne haha
- RR
Hahah, to Pezose
- RR
Kako Cigančica može da sačuva nevinost do udaje?
Mora bude brža od tate, i jača od brata :D - b
koliko je ovaj mučenik Bob Rok (Roberto Rocchi aka Jahtung aka 100+ naloga) iritantan i neduhovit entitet to je za priču, uživaću dok mu budemo lomili prste na rukama
- RR
Nisam ti ja Armin

A sto CETE da mu LOMITE prste na rukama i koji ste to VI? Nisam bas u toku, ali vidim da konstantno pises u mnozini, pa mi se javlja dilema ili se mnogima zamerio pa ga svi na gomili cekaju ili si samo pickica pa ti treba ispomoc da prebijes lika koji ima 100+ naloga na vukajliji i ocigledno nije jebao od kad se Partner ne proizvodi? Ako mozes da mi resis nedoumicu, bio bih ti duboko zahvalan.
- RR
Eh, sad.. pretera ga.. nisam smočio malo jače od pola godine, ali nije da nisam mogao.. nego imam svojih razloga, tačnije IMAO SAM ih
- RR
Sad mi se evo bombaš nudi.. a meni nešto nije do seksa.. sav sam sjeban nekako
- RR
Meni i dalje nije jasno zašto bombaš želi da me bije, kaže vredjao sam kisele vukajlijaše.. ponaša se kao nežni vitez javio kad brani raspalu raspuštenicu od 40+ sa petoro dece kao da je njegova maloletna ćerka
- RR
Samo kaži koja ti treba, nema koju nije branio, od komaduše, preko govnopolite do majave :D
- RR
Ako misliš na startimira, javio je na taj nalog ušao zadnji put pre fazon pet godina. Pa brate nije daleko od istine, dve jedine varijabilne činjenice tu su bračni status i broj dece :D