Prijava

Kakve sad veze imaju Stratimir i Bombas? Nista ja ovde ne razumem...Bombas hoce da te bije jer si napadao Kosmopolitu(primera radi sam uzeo nju), a on je branio, a pritom je i sam napada i tera sa sajta? :S Kakva su ovo sizofrena cepanja, druze, je l' realno?

Meni nije jasno samo zasto je pre hteo da ga bije a u zadnjih 2-3 dana ima, recimo, neki razlog jer mu je ovaj vredjao zenu i tako. Mada se ja ne bih primao ni na koga ovde, neki random lik ti psuje na forumu fazon ko ga jebe a sto je najgore bob rock nije losa glava samo ima nekih previranja u njemu samom borba izmedju interesantnog i toksicnog lika

Nista ja ovde ne mogu da pohvatam...Ovaj burazer je dirao Bombasevu zenu i sad ga ovaj juri da ga bije tako sto angazuje hakere da mu nadju IP? O sveta Marijo i sveta Nedeljo cega sve ovde nema...:S

Pa otislo je u kurac opasno i ja vidim al bombas je neki netolerantan lik i bojim se da nece odustati haha

prijatelju, on će biti polomljen, ja to javno obećavam pred svima na vukajlija.com

Hahahahhahhahahahhaha cekaj, cekaj. Netolerantan lik koji prica da ce nekog da bije u MNOZINI? Ma daj... Kad nekome hoces picku da polupas, tako i kazes... A ne, jaoj kako CEMO PICKU da ti POLUPAMO. O jbte, gde nestade cojstvo i junastvo u coveka, da se pobiju 1 na 1?

ja ću samo da gledam dok bude vrištao i da snimam

Brate, imam moja devojka dobru manikirku dacu ti broj, ako ti se nokat uzjebe slucajno... Sta bre da gledas i da snimas? Ili ga rasipas ako ti se zamerio ili iskuliras, a ne ovako... To je tako funjarski da ja ne umem da ti objasnim... Kao sto je mene u srednjoj hteo lik da bije jer sam mu se vacario sa ribom, ali je ipak dosao sa 10 ortaka...e tako i ti.. Hoces da se neko pobije za tebe, jer tebi neko ide na kurac? Pa zasto to druze?

zato što ih plaćam da ne prljam ruke sa marvom, hahaha jebote, čuj njega kao moraš sam, jebote koja sirotinjska spika

koliko imaš godina? to može da bude olakšavajuća okolnost, ako imaš ispod 12

Cekaj, stani, ti si dovoljno lud da priznas da nemas muda sam da se pobijes nego placas likove da se biju za tebe? Pa ti si jebeni, Veljko...ustvari ti si gori od njega...

I ne mozes nikog da prozivas za sirotinjsku spiku jer te Tilmo jebote naterao da slikas stvari koje nosis i da postujes. Alo, hvalis se garderobom?! Bez komentara.

Aj da obaramo ruke u kafani, ko izgubi plaća ceh, ha pičko?

entitet očito misli da se ovde neko sprda i to... pa dobro.

Poslednji put te upozoravam.. If ju mes vid maj ingliš.. maj fist vil sej d rest
youtube.com/watch?v=IiUzn9CTOdU

Kada bombaš pronađe BobRockovu adresu i ispostavi se da je ovaj neki šiptarski narko diler iz Prištine, em što ne možeš doći do njega, em što i da dođeš čeka te vila sa inoxnom ogradom, betonskim lavovima i zidom visokim 12 metara dok ispred istog stoje dva steroidaša Bashkim i Agim od 180kg. Jer mi ova njegova hladnokrvnost govori "kogaćeštidanađešhehehe"

budemo videli, ja sam strpljiv čovek... uživaću kao nikad dok bude cvileo, svi ćete imati priliku da vidite kolika je to junačina, obećavam

Ska probljem, bombaš, ska probljem..

Samo se ti, druze, sprdaj, ali ako te istina nagazi neki baja koji ima kratak fitilj ne bio ti u kozi. Znam lika za kog su ljudi mislili da je zesca placipicka i pederko, pa kad je izgazio likove ni na senku mu vise nisu stali. Nemoj da te iznenadi komanda...budi oprezan..