Kosovo sveta srpska zemlja

1. Kakvi bre rusi od srba sve zivo od srba postalo moras biti stvarno malouman da postavis tu teoriju a tek da je slepo pratis

2. Pa dobro brate, ide su uvek u širinu kod nas jbg

Mojne se nerviraš samo i vređaš bzvz, može to uvek gospodskije:)

3. Inače (da ne offtopikujem) - moja prognoza je sledeća: najpre Rusi priznaju Kosovo pa odmah mi. Zapamtite ovaj post.

4. Siptarska je gamad ustalaaa
    Dabi kosovo nam otelaa
    Svetog save nam
    Je zavet ostao
    Da branimo nase kosovoo

5. :Zaratilo: Gamby prvi prebego za Madjarsku

6. Pliduuu napuši mi se kurca, pavijane iskompleksirani. Miroljuba nisam ni spomenuo, niti da su Srbi najstariji narod, čak ni da su Rusi nastali od Srba, jednostavno se radi o teoriji da prapostojbina svih Slovena je bila ovde, a s obzirom da zvanična istorijska tvrdnja opet nema nešto konkretnih dokaza, ovo je i više nego moguće. Pričam stvari koje sam čuo, i koje su moguće. A ti si taj koji je ovde pisao da su Srbi krivi za rat 90ih, i vrijeđao si neke ovde na osnovu mjesta gdje žive, tako da si već pokazao koliki si imbecil i da nemaš ni dve moždane ćelije, tako da bolje ćuti i idi kod svojih ljubljenih Hrvata pa oštri kurac i liječi komplekse na njima, meni možeš ovde samo da se sagneš u principu....

7. Pocela masovmna prozivanja, vukajlija se vraca korenima

8. Pocela masovmna prozivanja, vukajlija se vraca korenima

Jebiga, ne možeš sirovini objasniti da je sekundarna...

9. Iskulurajte braćo, na vukajlija.com svi smo mi ista govna:)

10. Profe ovo što si linkovao nema veze sa ovom pričom. Ako sam dobro razumeo Mujo priča o slovenskim plemenima koja su se međusobno stopila. Ima neka priča da su neki nomadi potisnuli i istočne Slovene na teritoriju današnje Poljske, pa da su se nakon nekog vremena oni vratili nazad. Linkovaću ako se setim koje pisao o tome. Ali priča da su odavde, naravno, veze nema...

A ovo što si kačio se tiče samo imena. Današnji Rusi imaju veze sa Vikinzima ko što bugari imaju sa Tatarima.

11. Realno gledano Srbi su Kosovo okupirali 1912. godine i albansko zivlje sada vraca svoju zemlju. Isto se desilo sa R. Hrvatskom, a ako smo mi uspeli da se resimo srpske cizme, verujem i da ce braca Albanci. To je sasvim izvestan scenario.

12. Србин има да лијечи Србе

нови казан курца да ми се напуши

13. Cika Bolja vas s prekorom gleda!

14. Sveti Savo Svetog Duju jebao u Čika Bulju

15. Sprle, realno gledano treba vratiti kosovo rimskom carstuv. Oni su ga okupirali pre nove ere jos

16. Mali mujo, znaci po tvojoj teoriji, prapostrojbina svih Slovena je u Maloj Moštanici hahahaha

17. Kineski zid je sagradjen kako bi se odbranilo od Srba iz Svilajnca u svetu poznatih kao Mongoli hahahahahah

18. Silidno kara plidu

19. Ali mi ozb idu na k te srpske teorije zavere

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.