Kosovo sveta srpska zemlja

1. Torazulu izvor sirotinjske spike. Jbg drug za tebe se pricalo da nisi video dalje od male mostanice

2. Gambi to što imaju fakultet je od krucijalne važnosti

3. плигу кад сам ја тачно рекао да желим рат глупандеру лажљиви

4. Pliduuu
    Evo gamby vam je realno rekao. Srbi se uvate za Kosovo ko Rumuni za Moldaviju. Ono fazon imaš x puta veću teritoriju pod sobom i kao taj dio koji nemaš će biti krucijalan za opstanak države.

i kao taj dio

dio

Pligu
    Bosanci bi vam branili Kosovo jel vidite vi ovo hahaha

5. Mali Mujo
    Znaš da Rusi zvanično u školama uče da su oni došli odavde?

6. Nemoj Box tolko da pusis. Ne valja ti to znas.

7. Pa boh od neke vaznosti jeste, bave se svojim zanimanjima uspesno i to, faks na kraju krajeva makar znaci da nisu nepismeni pa svejedno veruju u to, sto je bas zabrinjavajuce

8. Multichip jebiga mesas kada pola detinjstva provedes sa hrvatima. Sustina je da si ti bosanac i da imas jos manje prava da se mesas u taj odnos kada ces biti u Rsu sve vreme tog imaginarnog rata

9. Nemas nista sa srbijom, rodjen si u BiH stoga se drzi pravoslavlja u okviru tvoje zemlje ne truj ostale

10. Ali ti krijes tu bosansku krv kao zmija noge a mi malo stariji clanovi znamo da si bosanac hahaha ja volim hrv idem na hrvatsko more navijao sam za hrvatsku, to znas

11. Jeste realni da se nadjebavate sad ko je odakle? Još treba neko da potegne temu Zvezda - Partizan pa da se malo i oko toga svađate ako je moguće....

12. Znaš da Rusi zvanično u školama uče da su oni došli odavde?

јел имаш ти неку фотокопију уџбеника из историје да докажеш ово?

13. јел имаш ти неку фотокопију уџбеника из историје да докажеш ово?

Nemam, ali su mi potvrdila dva covjeka koji su zivili i radili u Rusiji godinama, jedan mi je to spominjao i prije nego sto sam to cuo bilo gde drugo, a drugi kad sam vec to procitao na internetu iz vise razlicitih izvora.

Postoji teoretska sansa da nije istina, ali s obzirom da sam od vise izvora cuo istu informaciju, plus od dva covjeka iz prve ruke, koji se pritom medjusobno ne poznaju, a s druge strane nisam nigde ni cuo ni vidio nekog ko je stvarno bio u Rusiji da to demantuje, mogu slobodno reci da sam 90% siguran. Nije kao da se baziram na Dereticu, iako su neki to implicirali, ne znam vise ni ko...

14. Nemam, ali su mi potvrdila dva covjeka koji su zivili i radili u Rusiji godinama, jedan mi je to spominjao i prije nego sto sam to cuo bilo gde drugo, a drugi kad sam vec to procitao na internetu iz vise razlicitih izvora.

Ојј

Воле наши људи да фантазирају како руси много мисле о нама, некад и онако успут да се забрину па чак и потресу.

Није то реално баш.

15. Hahahaha mali mujo haj ne seri zatucana srbendo dosli rusi iz picke materine

16. Jesu li i inke i asteci isto srbi kujo lazljiva smrdljiva

17. Jebo li te miroljub u dupe pavijansko

18. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rus%27_people

Jbg mrtva wikipedia, ali za ove informacije znam iz najmanje 2 ozbiljne enciklopedije/studije. ..

19. Plidu ajmi malo pitonije to, tebra, što tolika gorčina u postovima :(

20. Druze prof ne mogu da verujem da se ovakve teme potezu, mislim okej na ono serbian myth ali ovde

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.