Kosovo sveta srpska zemlja

1. Legija stranaca mi je nekako maya berovic

2. Njah, nije to više to firex

3. Ne vidim bolju opciju. Da ode u nasu vojsku?

4. Mali Mujo, pa uglavnom su to ljudi od 45+. Ne znam nikog mladjeg koji veruje u to. A i imamo pogodnu klimu za rasprostranjenost te teorije jer tipa 5% ljudi ima visoko obrazovanje, i 80 % ljudi veruje u Boga. Winwin kombo za ravnu zemlju

Nažalost nisu, znam isto više klinaca od 20ak godina koji isto vjeruju u to. A nije to čak ni do visokog obrazovanja, te stvari se uče u osnovnoj školi, sa nepobitnim dokazima. Jednostavno čovijek mora biti bilmez da povjeruje u ravnu zemlju

5. Ne mislim na ucenje o zemlji u skoli. Vec ljudi koji nisu postigli u skoli nista, kompezuju tako sto nece da slepo prate "lazi". Time umanjuju svoj nedostatak. Uglavnom se svodi na to da blate nesto zasta nisu sposobni da dostignu

6. Offtopic, mislim da bi rat, neki veći, meni kao osobi dao smisao. Ceo svoj adultni život sam u nekom trazenju jebenom i potikanju, na stranu kinta, pičke, kola, mislim da čak i to dobijem sada i odmah da ne bih bio srećan. Rat s druge strane, da parafraziram Emersona, pobudjuje kvalitete kod čoveka koje nije znao da poseduje. Možda bih se iskazao kao ratnik, možda kao profiter, moźda kao medic, mozda bi me ti užasi vidjeni naterali da snimim film, napišem knjigu.. sve u svemu mirnodopski zivot u uslovima koje nameće 21.vek nikako nije moja šolja čaja. Stoga rokaj Ramuše

Previše gledaš filmova. Samo jedan dan u rovu da provedeš na kiši ili snijegu, pa kad ti odu bubrezi, kičma i sve ostalo, pritom još ti meci fijuču iznad glave, ne bi više rat ni na slici htio da vidiš. Nije to zajebancija. Samo nam ispiraju mozak sa filmovima, serijama i igricama. Zato se glupi Ameri lože na zombi apokalipsu i priželjkuju je, jer zamišljaju da će oni biti glavni baja serije koji motornom testerom masakrira zombije i ne mož mu niko ništa. U realnosti ne bi preživjeli ni dan takvog scenarija.

A ako ostaješ pri svom uvjerenju da bi ti rat dobro došao i da smatraš da ti ne bi bila problem potencijalna smrt, baci se lijepo u kriminal. Isto imaš pucnjave, imaš svega, život ti bude u opasnosti, samo što ako preživiš umjesto Haške optužnice dobiješ avione, kamione, vile, kola, pičke itd.

7. ko želio rat u kući mu bio, jedan moj rođak je toliko roštiljao bošnje 93-će da je to bilo strašno, rekao mi na nekoj svadbi mene bosniacks ako ufate živog oguliće me, kad je opkoljen lego na bombu da ga ne ražnje turci

8. Burda, sta ako zaglavi 8 godina robije, caopoz

9. A i ne bezis od metka, koliko od sacekusa. Evo pre 2-3 nedelje mafija preko puta moje zgrade digla auto vazduh

10. Hahaha rovovi jebeni pa nije 1912-a

11. od cele ove teme, jedini sam bio aktivni ucesnik rata potpisujem

12. Post scriptum iskusan ratnik, zna da se u 2018 ne kopaju rovovi

13. Fokusirate se previse na combat deo rata. Mozda bi srecu nasao jebajuci zene vojnika dok oni ginu a ja sam otpao zbog cmicka na oku lolo

14. bosniacks ako ufate živog oguliće me, kad je opkoljen lego na bombu da ga ne ražnje turci

Ako je, samo bi voleo gledati scenarij gde ga nabijaju na ražanj. Glupa srbenda ispranog mozga jbg.

Samo jedan dan u rovu da provedeš na kiši ili snijegu, pa kad ti odu bubrezi, kičma i sve ostalo, pritom još ti meci fijuču iznad glave, ne bi više rat ni na slici htio da vidiš. Nije to zajebancija.

Naravno da nije zajebancija zato i zastupam pacifizam. Ako te baš zanima pitaj komšije u Vukovaru kakva su dejstva rata..

15. Bitno je da ste vi svi drvlje i kamenje na mene, a na kraju se svi nađoste na mojoj strani. Šta ću kad govorim istinu, pa čak i ako vam ne odgovara :/

16. Ovaj Zapata skolski primer luzercine i sirotinje lolo

17. што би дике оде у војнике, што би шкарта оста да се карта

18. Bitno je da ste vi svi drvlje i kamenje na mene, a na kraju se svi nađoste na mojoj strani. Šta ću kad govorim istinu, pa čak i ako vam ne odgovara :/

Bez namjere da započinjem dalje rasprave i svađe, mislim da niko na ovoj temi nije ni zastupao mišljenje "rat je kul, idemo u rat". Ali je ovo nasilno područje, i ako baš nikad ne želiš da ratuješ ni pod kakvu cijenu, ostali će da te progutaju. Kao kad čovijek odluči da neće da se tuče. Racionalna, zrela i civilizovana odluka. Međutim ako on izbjegava da se tuče i kad njega neko krene tući, kad ga pljačkaju, kad mu siluju ženu ili kućnog ljubimca onda em on ispada budala, em se neće glave nanosati. I za pojedinca i za državu, treba biti civilizovan ali moraju postojati i neke granice.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.