U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vukajlijaši su krivi za bombardovanje Srbije i Čačka.
To postoji otkad sebe. Jedan nazovi dj sto ga ja znam je cak probao to da pusta u fazonu nije lose. Posle su razbijeni i on i mikseta.
Kako smo na kraju svi lepo došli do zaključka da su Srbi najveći teoretičari zavera, vole nešto smislit i izmislit i onda to onako divljački zastupati iako ni sami ne veruju u to. Mislim kad bi iko normalan bacio neku teoriju sličnu ovim. Ne bi me čudilo kada bi se ispostavilo da je utemeljitelj teorije o ravnoj zemlji zapravo Srbin iz Brusa koji se dobro infiltrirao u američke redove.
Evo mene posle 15 dana hehe, nego da se vratim na temu ne mogu verovati kolko ima liberalnih levičara na ovom prokletom sajtu, alo bre Kosovo svetu srpsku zemlju bi dali indijancima pa kakvi ste bre vi to ljudi, jel imate morala,etike,moralnog kompasa zar vam nište nije sveto pa de će vam duša......plidu pogoto koji je đavo ušo u tebe nerviraš ljude na sajtu sa svojim snobovskim razmišljanjem i liberalnim stavovima.
Druze ti si osnovac mani se ozbiljnih tema gde odrasli razgovaraju
Gamby, sto ponizavas jadnog Jana
Ne ponizavam nisam ja takav covek,
Koji su tvoji stavovi za kosovo?
Sta je b-word
босанац
Bigger
Ne znam da li je utemeljitelj, ali svakako je čak i ta teorija popularnija kod nas nego na zapadu menščini. Tamo se 99% ljudi zajebava na račun ravnozemljaša, dok kod nas ima sve više njih koji vjeruju stvarno u to. Na skoro svakoj našoj fb stranici kad se objavi slika/video/tekst gde se spominje ili vidi okrugla zemlja, odmah ispod bude na desetine komentara kako je ustvari ravna. Čak i uživo znam nekoliko ravnozemljaša, neki od njih su i ljudi od 50ak godina, znači nisu klinci koji nisu još osnovnu završili pa da i razumiješ.
https://www.espreso.rs/data/images/2018/03/30/18/352897_1360751-vanga-ls_ff.jpg
Mali Mujo, pa uglavnom su to ljudi od 45+. Ne znam nikog mladjeg koji veruje u to. A i imamo pogodnu klimu za rasprostranjenost te teorije jer tipa 5% ljudi ima visoko obrazovanje, i 80 % ljudi veruje u Boga. Winwin kombo za ravnu zemlju
a i ljudi ovde vole da budu uskurac samo da bi bili uskurac.ako ne odudaras na neki da kazem zdrav nacin od drugih,onda pocnes da prosipas sklj teorije i seres kako bi ispao pametan i satro unikatan.
Offtopic, mislim da bi rat, neki veći, meni kao osobi dao smisao. Ceo svoj adultni život sam u nekom trazenju jebenom i potikanju, na stranu kinta, pičke, kola, mislim da čak i to dobijem sada i odmah da ne bih bio srećan. Rat s druge strane, da parafraziram Emersona, pobudjuje kvalitete kod čoveka koje nije znao da poseduje. Možda bih se iskazao kao ratnik, možda kao profiter, moźda kao medic, mozda bi me ti užasi vidjeni naterali da snimim film, napišem knjigu.. sve u svemu mirnodopski zivot u uslovima koje nameće 21.vek nikako nije moja šolja čaja. Stoga rokaj Ramuše
Verovatno bi se pokazao kao mrtav, treci dan
Pa pazi i to je neki zaključak. Ultimativni
Снајпер, дрон, нагазна, сад јеси следећи тренутак ниси.
Barte, ako ti je zivot vec u kurcu,idi u ls. Ako prezivis 5 godina super:Imaces oko 80 iljada evra, francusko drzavljanstvo. Sredis zivot lagano. A ako ti se svidi rat i pronadjes se tu, uvek mozes da produzavas ugovore. Win-win
Kakva je ovo istina, jedina skrivena smisao rata.