Kosovo sveta srpska zemlja

1. Bombašu ovom prilikom bih ti naj skromnije poručio da pojedeš govno. Moja starost ne bih trebala uticati na moje mišljenje i iznošenje istog, čak tvrdim da mogu razgovarati o ovoj temi sa većim nivoom svesti i razumevanja od nekog prosečnog srbende čiji je jedini cilj u životu da se napije i pojebe, a da nepričam o mojim vršnjacima. Kredibilitet mojoj tvrdnji daje moje velika stvestranost,inteligencija,poznavanje opšte kulture,istorije i veliki vokabular za moje skromno godište.

2. Stvarno me ne interesuju nadjebavanja vas dvojice ali ovo je jače od mene:

nepričam

stvestranost

vs

inteligencija,poznavanje opšte kulture,istorije i veliki vokabular za moje skromno godište

3. Nekoliko gramatičkih ispada u toku brzog kucanja ne znače ništa ti kad si imo 15 si se igro vodenim bojicama.

4. Nekoliko gramatičkih ispada u toku brzog kucanja ne znače ništa ti kad si imo 15 si se igro vodenim bojicama.

:(

5. Zbogom prvi nerodjeni sine zbogom ruzo zbogom ruzmarine

6. Drzava nam je na temelju ratova i sukoba i da nije bilo tamo nekih koji su po vama danas budale prilicno sam siguran da ne biste bili u mogucnosti da danas serete po internetima pod klimom itd

I ne mislim na tehnicka dostignuca ako ima glupandera nego na to sto nas ne bi ni bilo

7. A šta bih bilo kad bih svi srbi ošli u bg popalili skupštinu, pobesili sve političare po banderama i uspostavili vlast koja kaže da ni jedan deo srbije ne sme da se deli.

8. Sad namerno pises ovo bih ajde bezi degenko dupli nisu zanimljivi ima 5+ godina

9. Kolko bedni pokušaji trola

10. El treba da se uplašim, to što ti misliš da sam dupli to je tvoj problem ja sam postavi konkretno pitanje.

11. Postavim ti mamu na kurac

12. Koji vam je kurac, čim se ne slažete sa nečijim mišljenjem odmah vređate, baš ste sirovine.

13. Sisaj kurac majmune

14. Dođi da te izbodem novim opinel nožem francuske proizvodnje.

15. On je prvi počo vređa me bez ragzloga a to nije fer

16. Jane nema za tebe forum poz

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.