Kosovo sveta srpska zemlja

1. "Da te izbodem nozem" znaci lik nema preko 55kg i tuku ga drugari kad im je dosadno

2. Čuj što te vređa. Vidi se da nisi upoznat da je ps najbednija osoba u vasioni. Taj paćenik je pričao kako cirka sa poznatim licnostima, vozi neki kabrio. Znači duhovno i materijalno teški bednik pseto :D

3. Čovek koji je plaćao kurvu i vodio je po restoranima kako bi napravio ženu ljubomornom hahaha

4. Ovo sa kurvom ne bratski ahhahahahaha

5. Imam skrinšot toga kada je pisao i u detalje objasnio. Ne moram da govorim kakav sam anafilaktički šok doživeo nakon čitanja istog haha

6. Iskreno mogao je samo kumu da iscima, bila bi jos vise ljubomorna a plus ne platis

7. Pseto ne postuju te ovde kao nekad deluje mi

8. Sta znaju deca ko je moralna gromada i ljudska velicina

9. Slika jebe na više načina
    O njoj može da se priča satima

10. jedna od sjajnih slika koja ovjasnjava dosta toga, osim kako je moguce da ova nakaza u belom mantilu bufe ikakav faktor bilo gde... slika je sjajna

11. Bomb misliš li da su Đilas i Vučko u dilu?

12. nisam siguran u picku materinh, to mi najveca misterija trenutni

13. Bice zanimljivo svakako, svi cekaju Kosovo da ovaj idiot potpise i oprace ga za mesec dana. I on i Taci znaju da su bivsi istog trenutka i gledaju da razvuku sto vise i isprate Mogerinijevu. To ce im dati jos neko vreme. Sa njima ce i Milo najverovatnije.

14. Milo je večen, mit je lik
    Ja mislim da nisu jbg
    Ako jesu do kurca baš

15. Smor ne što će posle Kosva Vučko da nestane sa političke scene a voleo bih da ga posle svega gledam u opoziciji
    Politiku ko iole ume da prati i da čita poteze je zanimljivija od svakog rijalitija
    Do duše ovaj rijaliti plaćamo više od tv pretplate

16. Рудно боатство Косова 500 милијарди - остатак Србије 200 милијарди долара све обухватно. Духовни центар курац мој.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.