Kosovo sveta srpska zemlja

1. Ja mislim da treba sad da im jebemo mamu sa jednom protestnom notom

2. I to ne običnom, već OŠTROM

3. па и јебаће им вучић вечерас маму на конференцији

4. вучићева конференција > војска косова

5. Napeto je ko na tuti

6. SVEĆNA TI VOJSKA BARONE!

7. Armija je spremna:

Nas predsednik ciniti sve moguće i nemoguće što je za Srbiju korisno i vazno
    Predsednik Vucic radi i bori se u interesu svih gradjana i drzave Srbije .
    Verujem da će presednik doneti najbolju moguću odluku.
    Predsednik ce realno sagledati stanje u kojem se Srbija nalazi i obavestiti gradjane o istom.
    Vecerasnje obracanje predsednika ce biti veoma bitno.Nadajmo se da nas ceka neka dobra vest.
    Predsednik Srbije je sagledao ozbiljnost situacije i moguce rizike i uradice najbolje da zastiti srpski narod na KiM!
    Borimo se da zastitimo svoj narod i imovinu, ucinicemo sve sta je u nasoj moci da sacuvamo mir.
    Prilike jesu teške ali mi smo narod koji se bori.
    Srbija se neće odreći svog naroda na KiM.
    Uzdamo se u mudru politiku predsednika Vucica koji se bori za svoj narod i ocuvanje mira.
    Jasno je sa kakvim ljudima imamo posla. Drago mi je da je predsednik idalje za mir.
    Desavanja na KiM zahtevaju jedinstvo svih relavantnih politickih partija u zemlji u ocuvanju nacionalnih interesa i zastiti Srpskog naroda na KiM.
    Verujem da ce predsednik kakvu god odluku doneo i potez koji kog nacini,da ce biti sve u interesu gradjana.
    Srbija nece podleci provokacijama pristine
    Necemo dozvoliti gazenje Srbije!
    Potez Albanaca pokazuje da nisu za mir.

8. Хахах ево га, опет НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ !!! И опет искористио прилику да испрозива опозицију, али ухватио себе у неком тренутку да је чак и за њега превише љигаво да овакву ситуацију употреби за самопромовисање и кампању, па одустао.. осећа да је почео опасно да иде на курац народу, па подилази.. најјаче како се одјавио одбијајући да му поставе питања, вероватно дошли и нережимски новинари па могла да падну и нека неизрежирана питања, а он неспреман

9. Мачак у чизмамa

Jebiga, covek je ucinio da se izvuce iz teske situacije...i uspeo je u tome.
    Kako bi ti postupio na njegovom mestu?
    Ne postoje ljigavi trenuci, nego se u danasnje vreme mora svaki pogodan trenutak iskoristiti za samopromociju. Mesas obican zivot i politicki...tamo ko jebe moral i eticka nacela?
    Retko ko, a njega posle ismejavaju.

10. На његовом месту бих извукао све Србе јужно од Ибра и заузео север војно.. да нас бомбардују не смеју, јер им овде леже милијарде уложеног капитала.. довукао сву расположиву опрему и наоружање на административну линију и зазвецкао оружјем.. посрали би се шиптари од страха.. па онда да преговарамо у УН

11. Do rata će doći samo ako napadnu sever Kosova, valjda su ovi na vlasti koliko toliko pametni da neće nasedati na neke tamo "ćifša none" provokacije. Treba ići logikom "pametniji popušta, magarac ne dopušta", da svet vidi kolika su Arnauti stoka. I nek krše zakone što više, bar ćemo imati validne argumente u slučaju da oni ispadnu žrtve, a mi glavni krivci. Ne zaboravite da mi imamo ratno vazduhoplovstvo, koje nema ni Kosovo, ni Albanija plus malih milion vozila, sistema, ovoga onoga...

12. Jedno pitanje. Šta mislite, ko je jači i bolje obučeniji? ROSU ili SAJ i Žandarmerija, Kobre i Sokolovi?

13. I nek krše zakone što više, bar ćemo imati validne argumente u slučaju da oni ispadnu žrtve, a mi glavni krivci.

Pa 2004. su proterali xyz Srba na najdivljackiji moguci nacin i time smo dobili sve moguce argumente i sta je to promenilo? U svetu sile argumenti su kurac. Ispratio sam na YT sinoc pola sata one sednice UN na kojoj su bili Vucic i Taci. Svi ovi sa Zapada jedno te isto pricaju. Gotovo od slova do slova, ko da je jedna osoba pisala i podelila im papire, samo recenice malo poredjala (sto i nije nemoguce). Evo sta su rekli:

- Stvar je Kosova kao suverene drzave da odluci dal oce da ima vojsku
    - ako odluci mora da odradi to transparentno i da bude multietnicka vojska
    - podrzavamo dijalog, samo kroz dijalog do konacnog resenja
    - pozivamo sve strane da se suzdrze od svih daljih provokacija

I svi ko papagaji ponavljaju ovo, do u nedogled. Jedino je Amer dodao da vojska Kosova nije u suprotnosti sa 1244 jer u 1244 stoji da se rasformira OVK i da nema nikakvih albanskih oruzanih formacija, a ovo ce toboze biti multietnicka vojska multietnicke drzave Kosovo. Toliko o argumentima.

Nemamo silu. Nismo raspolozeni da ratujemo (mozda bi 10-20 posto populacije pristalo na rat zbog Kosova), a nismo ni spremni da ratujemo (raspadamo se ekonomski po svim savovima, a vojno smo daleko slabiji nego sto smo bili devedesetih). Nemamo podrsku za rat od Rusije i Kine. Ko stvarno misli da bismo mrdnuli guzicom da sutra upadnu Siptari na sever Kosova?

14. Nemamo silu. Nismo raspolozeni da ratujemo (mozda bi 10-20 posto populacije pristalo na rat zbog Kosova), a nismo ni spremni da ratujemo (raspadamo se ekonomski po svim savovima, a vojno smo daleko slabiji nego sto smo bili devedesetih). Nemamo podrsku za rat od Rusije i Kine. Ko stvarno misli da bismo mrdnuli guzicom da sutra upadnu Siptari na sever Kosova?

Da smo ekonomski propali, istina je. Ali opet nam je vojska daleko jača od Vojske Kosova, mislim šta je vojska Kosova naspram Srbije. A ako napadnu sever Kosova, ne verujem da će Ameri da učestvuju u napadu. U KZB već više od 10 godina 00-24 patroliraju Žandarmerija i VS koji taj teren poznaju ko svoj džep, isto kao i teritoriju Kosova i Metohije.

15. Cak i da Ameri odluce da piju pivo i gledaju kako cemo da se bijemo sa Siptarima (ne mislim da ce se to desiti) i cak i da nam ne uvedu nikakve sankcije, mogu samo da zamislim kolko sranje moze da ispadne - od teroristickih napada dzihadista sa Kosova, preko pobune Siptara u Presevu i Bujanovcu, do opste mobilizacije Siptara sa Kosova i prelivanje toga na novi balkanski rat vecih razmera. Prelepa buducnost.

16. od teroristickih napada dzihadista sa Kosova, preko pobune Siptara u Presevu i Bujanovcu, do opste mobilizacije Siptara sa Kosova i prelivanje toga na novi balkanski rat vecih razmera. Prelepa buducnost.

Ali opet, kazem ti, imamo ratno vazduhoplovstvo koje nema Kosovo, pa ni Albanija. Plus imamo naoružanje koje ni Albanija ni Kosovo nema, imamo SAJ, Žandarmeriju, PTB "Sokolove" i Kobre. Da nema Amera, Bondstila i zapada na Kosovu, ja mislim da bismo ih sravnili sa zemljom.

17. Sta ti smeta dzamija na Kosovu? Pa imas ih i u Beogradu. A dole imas dosta muslimana, pa neka je, halal im bilo. Nije to kljucni problem moj vuzinjo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.