Prijava

Bilo bi bolje da su okačio npr da se Haradinaj opasno povezao sa Albanijom, ovo oko granica i slicno

Otomanske imperije

neootomanizam

Dijyanet

Стварно треба Ердоган да нам јебе мајку.

Хахах, ма може да нам подућка Ердоган сад кад нам стигне 36 мигова 29 из Белорусије од брата Лукашенка.. па се ту и онако дискретно помињу неких седам стотина борбено-оклопних возила, ПВО системи и још понешто.. све тек изашло из фабрике.. ништа ремонт, систем- кључ у руке.. тај ко вас лаже да је СРБ туки од државе, лаже не соли..

Treba u najhitnijem roku pokrenuti srpsko pitanje u Crnoj Gori. Tražiti sve oblike priznavanja jezika, kulture i nasleđa, a na kraju krajeva tražiti i autonomiju srpskih oblasti u Crnoj Gori i vezati to pitanje, zajedno sa pitanjem Republike Srpske sa Kosovskim pitanjem.

Uglavnom sam čin tolikog uspona SNS-a od praktične nule do najjače stranke u Srbiji, sa svim pratećim infrastrukturama u svakom jebenom gradu i zaseoku čak navodi me na jednostavan zaključak da ih je neko projektovao i finansirao sa strane. Pitanje je ko.

Najveće pitanje i problem koji mi imamo jeste problem primene vlasti. Zakoni koje mi imamo ne zaostaju ništa za najsavremenijim zakonima razvijenih država, samo je problem što ih ne primenjujemo. A ne primenjujemo ih zbog korupcije i lošeg sudstva. Ovo prvo se vrlo lako rešava formiranje nezavisnih kontrolnih tela na državnom nivou. Pa kad u jednu opštinu nenajavljeno uđe specijalna policija sa ovlašćenim kontrolnih organima na svim nivoima, ekonomista, pravnik, revizor i ostali, i prečešlja sve moguće papire, od poslovanja grada i trošenja budžeta na nivou godine, do procesa zapošljavanja svih kadrova, od zamenika predsednika do čistačice, i pohapsi jedno 10-15 ljudi, a ostale kazni, nikome drugome ne bi palo na pamet da radi van zakona.

A drugi problem je problem sudstva. Državna vlast je podeljena na zakonodavnu (Vlada), izvršnu (policija) i sudsku. Zakoni su ok, čak je i generalno gledano policija ok zapravo, jer postupa samo po naređenju kao i mi u vojsci i hapsi sve ljude za koje joj stigne nalog. Izuzimajući debile koji lično sprovode silu i policijske generale koji su ogrezli u kriminal, policija kao policija radi svoj posao. Najveći problem je sudstvo gde predmeti stoje godinama nerešeni, sudije su potplaćene, korumpirane i od toga čitavo društvo ispašta.

Treba da se formira specijalna policija za internu kontrolu na nivou države, koja nenajavljeno dolazi i jebe mater u pičku svima redom. Formirati je od ljudi bez kriminalnog dosijea, dati im platu kao 6 prosečnih, da polože zakletvu otadžbini, beneficiran staž, i najstrože kazne za najmanju zloupotebu položaja, pa da vidiš dal neće da budu verni i rade svoj posao. Formiranjem takve jedne policije stanje u državi može da se sredi za mesec dana bukvalno. A sva ostala pitanja, Kosovo, Republika Srpska, Raška oblast i sve ostalo, odlazi u drugi plan, jer kad si ti sila od države možeš šta želiš.

Mnoge bih još stvari ja lično uradio, spojio bih Vojsku i Policiju u jedan bezbednosni sistem, a ne imaš Vojsku pa u njoj 5-6 specijalnih jedinica, Policiju sa nešto manje specijalnih jedinica, čemu to služi? Kao da se Bože me prosti spremaju da zarate jedni protiv drugih. Treba da se ima jedan bezbednosni sistem, sa vojnom policijom na ulici i internom vojnom policijom za sistem. Jedna specijalna brigara za posebne namene, sa svi rodovima u sebi, snajperska četa, ronilačka četa, antiteroristički bataljon i tako dalje
Treba tako izvršiti reviziju obrazovnog sistema, posebno fakulteta. U smislu ako je potražnja pravnika na nivou države 50 godišnje, ne može se na fakultetima proizvoditi 1500 i slično.
Podsticaji za nacionalne proizvođače i maksimalna podrška da bi privatna firma koju otvara građanin Srbije razvila se i opstala.

Zaključio sam da je očigledno da nemamo suverenitet kao država i da nas neko ozbiljno zajebava i pljačka sa svih strana. Voleo bih da se nekad otrgnemo od tih uticaja i da krenemo svoji putem, nadam se da ću dočekati taj dan. Do tada se samo nadam miru, makar ako mogu to da nam obezbede. Ne treba se uzdati u državu nikada, to je glavna zabluda, pa sve da čovek živi i u Švajcarskoj.

I da dodam, još jedna prizma kroz koju se vidi nedostatak suvereniteta. Gledao sam skoro one nove filmove Zspanka za vojnika i Kralj Petar Prvi. Pa jebemu mater u pičku ako ne možeš da napraviš dobar film na tako osetljivu temu nemoj ga ni praviti. Kralja Petra prikazali kao nekog smorenog lika, koji pere noge u buretu, masira ga neka sisata po leđima, samo sam čekao kad će da se pojebu, tipa Kralj Petar prihvata ultimatum Austrougarske da im damo sve samo da ne ratujemo, pa na kraju kad zaratimo onda kao ajde kao ratuje al preko kurca. Ceo film se vrti oko čarapa nekih, nek se jebu.

A gde je Milunka Savić, govori nemačkoj vojsci od strane Makenzena, molba francuske konjice srpskoj pešadiji da uspori jer ne mogu da ih stignu ej?? Pa bugarska konstatacija da je srpska vojska uništena, a posle komanda: "Bežite živi evo mrtvih". Trebali su da prikažu srpskog seljaka, gerilca, koji puza do neprijateljskog rova noću i baca im bombe pa se vraća, koja su to muda. Trebali su da prikažu zaprepašćenje u Austrougarskim, Nemačkim, Engleskim, Francuskim redovima kad ima jave za srpske pobede. Ima bezbroj scena koje teraju suze na oči i gde ne mora ništa da se izmišlja, a Ristovski uzeo ženu da mu glumi babu i ceo film ga juri da mu da čarape. Ja ako nekad odem iz Srbije neće to biti zbog para niti standarda života, već zbog ponižavanja koje se više ne može izdržati. Ne smeju nijedan film da snime o bombardovanju 99' jebem vam bre mater prodanu i nesposobnu.

Само Црна рука, само јако.

Zaključio sam da je očigledno da nemamo suverenitet kao država i da nas neko ozbiljno zajebava i pljačka sa svih strana.

колко година имаш брт

Dovoljno da popijemo pivo nekad, u ime otadžbine.

Пиво је фолкс гетринк, неће моћи

Hajde da odradimo jedan CHANGE MY MIND eksperimenat:

- Mislim da je politika Srbije prema Kosovu zadnjih 30 godina vrhunska. Obrazložiću.

90-tih se pojavljuje teroristička OVK koja traži nezavisnost. Policijom im jebemo majku kao svaka ozbiljna država.

99-te rat protiv celog NATO-a gde, ne samo da nismo doživeli katastrofalan poraz, nego smo isposlovali Kumanovski sporazum gde se garantuje da je Kosovo Srbija. Ratovali smo za svoju teritoriju kao ozbiljna država

Šiptarima od 99-te do 2008 punih 9 godina od bombardovanja treba da isposluju nekakvu pišljivu nezavisnost koju ko priznaje a ko ne. I pored svih para i lobiranja 9 godina.

Od 2008 do sada ih opstruiramo na svakom koraku.. 11 godina od tada se muče za ulazak u UN i ostale institucije. Lobiramo kao ozbiljna država.

I svo to vreme svi su na njihovoj strani novac korporacije amerika vojska bondstil... a mi se opet ne damo. I pored vrlo loših uslova. I šta smo mi tu loše uradili?

To sto radi srbija moze da radi svaka drzava, takva su pravila a i amerikanci to dobro koriste jer da ste im neka smetnja, priznali bi kosovo u roku od odmah

Neko dobro profitira iz cijelog tog sranja dole. Neko.
Neko=Soros

Brate znas kakav sam dzemper uzeo u Gantu danas. Beo kao sneg

Bez zajebancije sad, bolje otvori neku finu temu gdje ce moci dobra diskusija da se baci jer ovdje se samo gomilaju strane, svi misle isto i govore sta bi bilo kad bi bilo. Generalno teme o politici ne treba previse potezati posebno jer ovdje niko nema nikakav blizi dodir sa istom. Ukratko, ne seri Zapata

Odlicna analiza zap. Sve je tacno. Narod se satro buni jer zeli da sameljemo Kosovo kao Putin Ukrajinu, ali posledice po nas bi bile fatalne, a i kad bi isao od coveka do coveka da ga pitas “da li si spreman da ides u rat” rekao bih “pa ne bih ja bas ako ne moram” ili “moze ali prvo da krenu ovi sto su prodali kuce siptarima dole pa cu za njima ja”. Najbolje kad bi nekako mogla nasa vojska sama da protera sve Siptare, a da mi to gledamo lajv na hepiju, onda da se oglasi Putin i kaze “srbija vratila kosovo, taknuto maknuto, nema dalje rata, puj pike ne vaze sankcije ne smete ih bombardovati”. Onda srba prdne, pocese se po stomaku, promrmlja sebi u bradu “tooo putine” i zaspi u fotelji sa daljinskim u rukama

Naša politika, s kojom se slažem maksimalno, je odugovlačenje dok se ne promene kockice na globalnom planu, i Amere krene da boli kurac za Ćiptare, što je i počelo da se dešava. I onda će morati još jedan rat jbg, al ovog puta će snage biti izjednačenije.

Ide li ko na nastup Baje Malog Knindze veceras u Vladimirce? Ako ide vidimo se

МАЈМУНИ ЕВО ЕКВАТОРИЈАЛНА ГВИНЕЈА ПОСТАВИЛА РАСПРАВУ О КОСОВУ У ПРВОЈ ПОЛОВИНИ ФЕБРУАРА ОПААААААААААААААААА