Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ja ce da poginem za Kosovo
Ne mislim da je ni rusima ni kinezima vredna ta baza ili sadnice pirinca rizika da budu uvuceni u otovoreni globalni sukob. Mislim vec smo u 2 bili medju glavnim ucesnicima, mnogo bi nam bilo jos jednom
Nama odgovara u suštini zamrznuti konflikt. Šiposima se žuri jer, Kosovo, koje je i sada, sta god mi mislili, saveznicima Šiposa pri dnu liste prioriteta, vrlo lako može da postane nula zanimljivo.
A kada se to desi ulećemo tenkovima
Rusima ne vredi baza na granici sa evropskom unijom? U sredistu izmedju nato clanica?
Kinezima ne bi valjalo da im transport za eu bude 12 puta jeftiniji?
ps, ne ide to bas tako. da mogu to, oni bi to uradili i bez da nas pitaju, i kinezi i rusi. to sto ti pricas je diplomatija na nivou kad bi neko majkrosoftu prodavao ideju da sadi lesnike u arandjelovcu.
naravno da ce da ima majkrosoft profita od toga, ali nije to ono sto ih interesuje i ono sto rade
I nije vredno rizika svetskog rata
A kada se to desi ulećemo tenkovima
Upravo ono sto sam i ja pisao, trenutno bi nam najbolje bilo da se ne resava nista, a kad smo vec toliko razvlacili, mozemo jos nastaviti, mi nismo u zurbi, oni jesu.
Brate svetski rat je izumreo pojam. Ne moze da dodje do njega bkv
Ma kakvi tenkovi, o cemu vi pricate, ne postoje vise ratovi 1 na 1, nije vam to ferka iza skole
Firex pretpostavljam da zato sve jake drzave cuvaju nuklearno oruzje i ulazu mnogo u naoruzanje, jer misle da nema vise ratova
Jebes tenkove, sustina je da su siptari kurac od ovce bez zapadne podrske, i da nije zapada, ne bi oni nikad nama mogli ni da budu propisna prijetnja. A zapad ima sto kuraca sad da rijesi, Kosovo im najblaze receno, nije prioritet, imaju dovoljno posla oko nadjebavanja sa Putinom i ostalima. Cim se oni maknu ostaje saka jada od siptara, mozemo ih maltene drvljem i kamenjem otjerati sa Kosova...
Brate i da izgube podrsku niko nece dozvoliti etnicko ciscenje nije vam ovo srednji vek jebote
sve je to lepo, al sta ces posle sa zemljom kad najuris siptare? koga bi ti naselio? oces ti ides posle u selo kod prizrena da obradjujes zemlju?
ajde bre, nerealni ste, nemamo ljude ni za nasu teritoriju vise, svi krenuli u beograd ko muve na govno, provincija prazna, i sad cemo kao najurimo x ljudi i onda cemo sta?
Kako ovaj gamby najpametnije prica, bukvalno kao glupani zvucite kako vas covek realno pobija.
A tesko da ce ikada izgubiti podrsku kad imaju lobista pun kurac u usa i ozbiljno ulazu u lobiranje, dok mi to ne radimo uopste
Gamby, ne moze da dodje do svetskog rata ginemo svi kao vrsta
Pa ne igrate lol ili dotu pa ono unistimo im nexus i kraj. Jeste li svesni sta sve rat povlaci sa sobom, nije to zajebancija koja ce proci samo izmedju srba i siptara
Ovo sto celt prica je u pravu. U hrvatskoj kad su proterali srbr istog momenta su kurac popusili. Sad su u tim kucama vukovi i zmije, daju brda para srbima samo da se vrate. I odstetu i novu gajbu