Kosovo sveta srpska zemlja

1. daju brda para srbima samo da se vrate. I odstetu i novu gajbu

ne serendaj majmune mali

2. Ne mora etnicko ciscenje, oni se sami cak i sad masovno iseljavaju sa Kosova. Jos im skloni glavnu silu iza njih, i nisu vise u poziciji da postavljaju bilo kakve uslove.

sve je to lepo, al sta ces posle sa zemljom kad najuris siptare? koga bi ti naselio? oces ti ides posle u selo kod prizrena da obradjujes zemlju?

ajde bre, nerealni ste, nemamo ljude ni za nasu teritoriju vise, svi krenuli u beograd ko muve na govno, provincija prazna, i sad cemo kao najurimo x ljudi i onda cemo sta?

gomila ljudi koji su tamo zivjeli generacijama unazad bi se rado vratili samo da nije siptara. nisu se oni odselili u potrazi za Vucicevom imaginarnom prosjecnom platom od 500 evra, vec da spase zivu glavu, kad bi prijetnja nestala, naravno da bi se vratili. Kao sto bi i vecina krajisnika i dan danas se vratila na svoja ognjista u Krajini, samo da nije Hrvata i politicke situacije.

3. Kao sto bi i vecina krajisnika i dan danas se vratila na svoja ognjista u Krajini, samo da nije Hrvata i politicke situacije.

Veoma diskutabilno

4. Maestro napusis se kurca. Objasnio bih ti sto so glup, ali me mrzi

5. U hrvatskoj kad su proterali srbr istog momenta su kurac popusili. Sad su u tim kucama vukovi i zmije, daju brda para srbima samo da se vrate. I odstetu i novu gajbu

Firex brt jel realno da si ovo rekao?

6. Ja prvi put cujem iskreno

7. маестро је л' играш фудбал за једну нижеразредну екипу у њемачкој или се то мени само учинило

8. pa jeste, ja vido na Batrovcima picokaru mase u pravcu Hrvatske, poziva rukama

U Kninu ima ulica Bori Corbo

9. Plidu objasnicu cu sad zasto i kako, samo da iskucam

10. gomila ljudi koji su tamo zivjeli generacijama unazad bi se rado vratili samo da nije siptara. nisu se oni odselili u potrazi za Vucicevom imaginarnom prosjecnom platom od 500 evra, vec da spase zivu glavu, kad bi prijetnja nestala, naravno da bi se vratili. Kao sto bi i vecina krajisnika i dan danas se vratila na svoja ognjista u Krajini, samo da nije Hrvata i politicke situacije.

ja more, pogotovo druga generacija sto vec odrasla, ili cak rodjena negde drugde, obicno po gradovima, svima je u glavi da se odma vrate na selo cim mogu.

jeste, svima su puna usta, ali kad se dodje stvarno u situaciju da sedis negde gde imas zivot ili da ides na neka zgarista posle rata, bez infrastrukture i bilo cega, sta mislis koliko ide?
    i ja jedem govna, vratio bi se u Srbiju. i da, volim zemlju, ali ako mi se cak i pruzi prilika, ne bi tako lako ostavljao relativno sredjen zivot za losiju situaciju. da ne pricam o gradovima/selima nakon rata.

11. Veoma diskutabilno

Nije uopste diskutabilno, vecina njih su tamo imali daleko bolje zivote, bili svoji na svome. Ne bi se vracali jedino mozda oni koji su kroz ratno profiterstvo ili neke malverzacije poslije rata zaradili dobre pare i otvorili ovde svoj biznis. Ali njih nema bas puno

12. brate, nerealan si.

13. Ko bi se vratio u pripizdinu jos ratom razorenom pride, lepo kaze celt, beze i iz cuprije fazon za bg, a iz bg ce na razoreno kosovo

14. ali ako mi se cak i pruzi prilika, ne bi tako lako ostavljao relativno sredjen zivot za losiju situaciju. da ne pricam o gradovima/selima nakon rata.

koji to relativno sredjen zivot? "relativno" jeste fleksibilan termin, ali si ga ovde bas zloupotrijebio. ako je tako divan i sredjen zivot, zasto gomila rodjenih Beogradjana zadnjih godina idu na selo i bacaju se u poljoprivredu. Cak i licno znam preko 10 takvih slucajeva. Ne kazem da je na selu divno, daleko od toga, ali je situacija u kurcu u cijeloj drzavi....

Samo se radi o tome sto se po selima prica o divnom zivotu u Beogradu, jos ako na TVu uhvate onog bolesnika, umisli raja da je Beograd jaci od Njemacke.

15. Prvi razlog(ujedno i drugi)-demografija:
    Imaju problem sto im se vukovi, zmije i pacovi sire po selima.
    Od kad su usli u EU otislo im je x gradjana, nema ko da radi i placa pdv.
    Drugi razlog-EU
    Evropa ih pritiska, ne mozes da budes u uniji a da ne postujes zakone-otimanje privatbe svojine, i sad sve sto su uzeli oteli moraju da vrate

16. ovo je tacno, juce pricam sa prijateljem iz Virovitice, nema radnika uopste

17. koji to relativno sredjen zivot? "relativno" jeste fleksibilan termin, ali si ga ovde bas zloupotrijebio. ako je tako divan i sredjen zivot, zasto gomila rodjenih Beogradjana zadnjih godina idu na selo i bacaju se u poljoprivredu. Cak i licno znam preko 10 takvih slucajeva. Ne kazem da je na selu divno, daleko od toga, ali je situacija u kurcu u cijeloj drzavi....

jedno je da predjes u borcu ili tako negde, drugo je da se vratis u pripizdinu kod negotina gde ako te uhvati neka bolest u zimu moz samo da umres.

isto i kosovo. oteraces ljude, i onda ce milion nasih, sto doktora, sto inzinjera, sto seljaka, ljudi svih struka da polete da naseljuju dole da prave funkcionalno drustvo. oce. ne znam ni sto pricam ovo, neverovatno mi je da ne kapiras osnovne demografske stvari, oces teras tenkove na kosovo, da iseljujes ljude.
    ocekivao bi od afrikanaca sto juce videli knjigu takve postupke, najuri, izveseli se, pa crkni gladan. kod nas nadam se da jos nije zazivela tolika nepismenost.

18. Samo razmisli plidu, sta raditi kad ti x km teritorije ostaje ne iskorisceno? Trosak drzavi koja je i onako preko 100%(lupio sam cifru bmk za rvatsku,ali tu je negde) u dugovima. Koga zaposliti kad nema gradjana, pa onda bolje i srbe koji ce da placaju porez i doprinose. Gde ti nece vukovi u ostala sela gaziti i terati narod jebeni, gde ti narod nece ici u eu jer je lose stanje, vex ce ostati u selu, jer selo pored de su srbi doprinose budzetu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.