Kosovo sveta srpska zemlja

1. jedno je da predjes u borcu ili tako negde, drugo je da se vratis u pripizdinu kod negotina gde ako te uhvati neka bolest u zimu moz samo da umres.

isto i kosovo. oteraces ljude, i onda ce milion nasih, sto doktora, sto inzinjera, sto seljaka, ljudi svih struka da polete da naseljuju dole da prave funkcionalno drustvo. oce. ne znam ni sto pricam ovo, neverovatno mi je da ne kapiras osnovne demografske stvari, oces teras tenkove na kosovo, da iseljujes ljude.
    ocekivao bi od afrikanaca sto juce videli knjigu takve postupke, najuri pa crkni gladan, kod nas nadam se da jos nije zazivela tolika nepismenost.

Nije Borca samo u pitanju, znam ljude koji su isli u teske pripizdine gde koze pasu pod rucnom.

A pretpostavljam po tvojoj teoriji je onda najbolje da ostavimo siptare dole, da im poklonimo Kosovo, i jos da ih pitamo ako oce gratis i Vojvodinu i Sandzak da uzmu, ako nece da trazimo ko oce? jer jebiga, narod se iseljava, prodaj cijelu drzavu i goni je u pizdu materinu...

A to "iseljavanje ljudi" je ustvari iseljavanje stoke koja je iselila nase ljude nasilno, ti pricas o tome kao da bi to bilo vrsenje terora nad njima...

2. Ee maestro,jos jednom da se napusis kurca jer prozivas a nemas dva posto veze sa zdravim razumom. I da nisi informisan samo malo ukljuci mozak i razmisli kako i sta treba da se radi kad si upao u kurac

3. Znas maestro, da ti je iq bar trocifren shvatio bi da ekonomija ne poznaje naciju,veru,rasu, ideale

4. Firex boravim cesto u hrvatskoj i zaista nisam cuo za tu pricu. Ima smisla donekle ali mi nema logike da bi naseljavali srbe. Nisu ih bas pozeleli a i svesni su sta to znaci nakon poslednjeg rata. Zemlja jeste neiskoriscena u tim delovima ali nekako bi mi primamljivje zvucao apel da domace stanovnistvo pocne odlaziti na ta mesta i razvijati neke poslove nego neka teznja za povratak srba

5. A ja tebi pricam o ekonomiji, ti u dugovima. Dzabe vreme gubim

6. meni stvarno zao sto nisam nikad iso dole makar da krocim na teritoriju kosova i metohije, ali boze moje, nadam se bice prilike, bar bez oruzja lol

7. Plidu,postoji razlika izmedju srba i proteranih srba. Idi pogledaj par hrvatskih intevjua i politicara, da ne kucam i linkujem. Skapiraces, nisi glup kao maestro npr

8. poenta je: oces celo kosovo odmah? onda prihvati da ces morati da saradjujes sa siptarima kao sa najboljim prijateljima, jer zajedno cinite istu zemlju.
    nije to lose, al mislim da prosecni srpski nacionalista ne moze da skapira to, nego ko ti tera neke price koje, da zaboravimo to sto su skroz nerealne, nisu brate ni moralne, ni normalne.
    sta bi ti, da ti se deca sutra odricu imena i istorije, sto si bio nacista? a do toga dodje, jer kad radis nenormalne stvari, tako zavrsavas.

9. Celt, mozda gresim. Ali kapiram ako budemo dobri i saradjujemo, da ce mo izgubiti pola kosova. Zatim drugu polovinu zajedno sa sandzakom i teritorijom oko kosova

10. Zavrsicemo kao makedonija kapiram. Bolje ratovati, pa ako bog da osvojimo teritorije da imamo garanciju neku. Da probamo da napravimo nesto kao rep srpsku, a dalje da diplomatijom resavamo

11. celokupno, cisto srpsko kosovo mozemo nazad da dobijemo jedino ako siptari dole rese da budu srbi, a ne albanci, jedno 3 generacije. izvodljivo je, i cudnije stvari se dogadjale, ali se planovi prave na 200 godina za tako nesto.
    prvo treba da se promeni demografska slika, pa ogroman broj mesanih brakova, pa onda menjanje kulture i sa jedne i sa druge strane, i prevlada nesto, dok na kraju svi i ne pozaboravljaju sta je bilo.

e, tako mozemo da dobijemo kosovo u celini. tako ili da nekako naselimo milion nasih ljudi dole pa nekako da isteramo siptare, ko sto su oni nas.

12. Jebem li ti familiju raspalu u picku, ja sam rodjen u rsk (danasnja hrvatska) imam kucu u hrvatskoj, moji djed i baba su se vratili i zive tamo, nemoj da pricas slepcino glupa srbijanska o necemu o cemu pojma nemas. MAJMUNE

13. ako vam zvuci mrsko to, onda je najbolja varijanta podela, ako moze. i to i rekoh.

14. Ok Maestro, izvini nisam znao :/

15. Celt,mislim da je sloba to pokusao sa krajisnicima, ali smo mi iz bg morali da seremo

16. sta peva kosovar kad se iseljava, ali je uzeo tolike pare za djedovinu da ne moze odjednom da ponese?

kud god da krenem tebi se vracam ponovo

17. Nemamo mi svest za tako nesto. Evo mozda bi ti i ja prvi skresali platu za 100e, da bi neko dole mogao da stvara porodicu i zivi. Ali nikad svi zajedno

18. Мало је патетика и срамота сада срати о томе када 3 милки сусједа кара тамо петсто хиљада срба

Док преко границе дупло више истог тог народа седи на дупету и врхунац иницијативе је посркати комшији бензин

Накнадна памет, џабе је то

19. Srbi nemaju pod broj 1 gde da se vrate, jer ih je 95% prodalo kuce hrvatima. Moji su u ovih 5% sto nisu. Djed i baba su 7-8 godina u Hrvatskoj, ganjaju pare za obnovu kuce i jos nisu dobili nista, sve od svojih para obnavljali. Hrvatska taj deo ne planira da naseli Srbima, glupost, nisu nas isterali da bi nas vracali svakako, vec sad bosanske hrvate dovlace na podrucje krajine. Dal to radi hrvatska drzava sistematski ili to bosanci rade na svoju ruku ne znam, uglavnom to je praksa.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.