Prijava

Neka ima tema i za ovo

Editujte modovi, ne znam sta da napisem

GOVNA NAPRAVILA DA PUNE KASU KLADIONICAMA

Ima li azijska liga nacija. U azijskoj ligi C da se sastanu Butan i Nepal, da to bude najspiritualnini meč ikada

Nepal butan: parola bosanskih vatrogasaca
Žajk je

Sad guglam, nepal i butan prilično često igraju i nepal ih bukvalno siluje.

Butan u prevodu znači zemlja gromovitog zmaja jebeno. Verovatno su najmlađa nacija na svetu sa prosekom godina ispod 23. Sad, da li se jebu ko morke ili riknjavaju tipa sa 32 ne znam. Prestonica im je Timpu, grad koji nema nijedan semafor. Onda kapiraš saobraćaj. Jedina zemlja na svetu gde su cigarete zabranjene i moguće ih je kupiti samo poput heroina kod nas, na crno od kriminalaca (zbog ove činjenice sam čitao o ovoj prelepoj državi). Najveća sramota je uzeti da jedeš kad te ponude, moraš da odbijaš dok se ne usereš od gladi. Imaju jednu ptičurinu koju smatraju svetom, liči na rodu, ako je slučajno rokneš praćkom momentalni doživotni zatvor. Televizija je bila zabranjena i nije postojala do kraja 20-og veka.

Ako vas zanima o Nepalu, napišite bombas.

Cela država ima 50-ak kilometara pruge. Dan danas imaju restrikcije struje preko 12 sati dnevno. Gadna sirotinja po svemu, a ipak su stigli da se podele na 125 etničkih grupa i naroda u planinskom kršu. Pola nacije ima ispod dolara dnevno. Ne smeš da diraš ljudima kosu, lice i glavu generalno jer se smatra svetinjom. Ako nekom klepiš zaušku, velika šansa da te rokne ko pseto. Kravu ne smeš da kolješ, ideš u zatvor za to. Puše svi živi uključujući decu (činjenica koja me navela da čitam o ovoj prelepoj zemlji). Zastava im je jedina na svetu koja nije pravougaonog ili kockastog oblika. Nemaju nijednu medalju na olimpijadi, svetskom prvenstvu i generalno ih boli kurac za sport. Kalendar im bega od gregorijanskog nekih pola veka, nova godina im je valjda negde u martu ili aprilu. Jeti je iz Nepala, Edmund Hilari ga je tražio sredinom prošlog veka.

zaista je ovo sudar titana

из овога што си написао могу да закључим да је непал много готивнији

Jeste, Nepal čak ima i one Šerpase. Kreneš na Mount Everest, eto njih da tegle za tebe šatore i pičke materine. Tvoje je samo da ih hraniš, ostaviš im nešto što ostane kad kreneš kući i niko srecniji od njih.

крстаја нај бољи тренер

Zanimljiv skeč sa Nepalom i Butanom. Naravno, ako vas zanima više pišite u PVT