Mimovi Vukajlije

1. ima mim potencijal

2. Taman se igram sa stranicom, ali rezultati baš retardirani, na razini one "Do you know da wey" faze mimova.

3. razocaravajuce rezultate sam dobio, ovo sto je celt izmiksovao comes once in a lifetime

4. Ех да је 180 динара, за то би можда мого да купи пљескавицу у Ниш, типа 20 динара га бацило у дубиозу.

5. Dopada mi se košulja. Nije da sam gej ali ono. Mogu da furam neki dan. Sa šes' zvezdica.

6. Hahah, odlican. Hvala Avvl za za osmehe, jer bilo ih je

7. I treba da se smejete. Smeh je više od pola života.
    Sve te moje profi ispade da uramite. Možete i u album da metnete.

Samo nemoj da ima neke pičke na koricama.

8. Što bre? Šta fali?

9. Neka Pamela, retro nešto

10. Može Pamela, iz onog Barb V(O)ajer fazona :D

11. Sta znaci to cukam

12. hahahahahahahah Scouser, nemoj tako djonom

13. ozb ne znam, nisam maliciozan, cukam = udaram?

14. „Svađala se komšinica sa komšijom preko plota. Na sve njene uvrede on je samo odgovaro – čukam. Ona ga tuži za uvredu. Ta reč u leskovačkom žargonu asocira na seks, što bi, na primer, jednom Beograđaninu bilo čudno. Grdne sam muke imao oko presude. Kosultovao sam svoje kolege i jezičke stručnjake i na kraju odbacio tužbu“, priseća se ovaj sudija.

GHAAAAAHAHHAH

15. Čukanje je obijanje zargonski

Očukaćemo ti Punta skauzer

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.