Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bez loženja molim, a i treba mi prvo da oćemo s vama u državu lolo
Naročito je simpatično to podrazumevanje autonomije
Bez vas još bolje, otvorimo kul neke ambasade po Banja Luci, imamo stolicu svoju u UN-u. Idemo na svjetsko u fudbalu...
Dajemo jedni drugima po 12 poena na eurosongu, svake godine imamo 2 predstavnika umjesto jednog.
Nisu ni Crnogorci budale, s takvim stavom otjerate svakoga. Ta će meni Beograd nešto naređuje. Republika Srpska nezavisna i nepokorna.
haha Jovo, nemoj to da mi radis ima se ujedinimo ščuo!!!!
ps vidimo se kod arene za 7-8 dana lolo
Ma jebač je strani agent poslat da unosi neslogu među Srbe.
Šta će biti kod arene, nisam u toku?
A ko smo to mi neki drugi narod je l'?
Cepanje srba jošjedared uspešno, Soroš desu moji novci???
RS da postane zasebna drzava, postala bi glavna Srbija za mjesec dana, Srbijanci su i onako najgori Srbi, to se zna oduvijek
Poslije Hrvata naravno
Najbolje čemu plidu može da se nada je da se priključi RS Srbiji, da vide malo trans-drinci kakvi smo mi cis-drinci, ima odmah da se vrate u zagrljaj Sarajeva
Bukvalno bi trajala ta zajednička država dva semestra, razmena studenata iz banjaluke i begea, dolaze banjalučani ovde beograđani im objašnjavaju kako se pali svetlo i da im ne trebaju sveće, rukuju se u rukavicama sa njima i to
nista, kao ni prosli put, samo se malo prosetamo, ima tu lepih butika okolo i novaxov restoran pa svratimo tamo na pljeke lolo
mozda sednemo sa srkijem malo, u sto bi to bilo dobro :D
Rekao sam to u afektu, ali je bilo nepotrebno podjebavanje s tvoje strane.
Haha a jbt jovo, pa nece jebac valjda plidua podjebavati u ovakim situacijama
Jovo u afektu si ovih dana nešto češće, poslušaj me izađi malo u prirodu lijep dan i nemoj slušati caru kad su ove teme u pitanju loži te bezeee
Išao sam već ovih dana na điranje bajkom. Zapičio do Karanovca, 30 kilometara napravio.
Jebac: daj da prodam masnu foru jovoru valja ga jebucnuti
Pliduu: jovo slusaj me lozi te cara
jbt
realno, idite vani i dirajte travu. pogotovo jovor.