Правда за Давида

1. Ti si ovde citirao Kurir kao relevantan izvor, ne ja.
    Ti ovde tvrdis kako si iz BiH zivis u Srbiji od kraja rata, koji se zavrsio pre 23 godine.
    Ti prejudiciras da mi tamo ne idemo I ne znamo ljude tamo.
    Znaci po tvojoj prici ti si izuzetan poznavalac geopolitickih prilika Bosne I Hercegovine koji 23 godine zivi u Srbiji, tamo ide za letnji raspust, a nekad I zimski, a kad se ne druzis sa doktorima nauka I magistrima citas Kurir.
    Kako ti koji kurac znas da moj caca nije oplodio moju mater na potezu Brcko Banovic pruge?! To me cini isto kompetentnom koliko I tebe.
    Da nisi toliko uporan u toj svojoj gluposti bilo bi mi te I zao.

2. evo mujo ja sam išla ko dijaspora da glasam za ivanića, pa ko živ ko mrtav

Boli me kurac ko za koga glasa, ima svako pravo da bude glup, boze moj, skoro svi penzioneri u Srbiji glasaju za Vucica, sta sad...

Nikad nisam upoznao nikog kao mujo u rl,bas tru vucic,dodik,sloba botina kome mozes pisati sta god oces on ce vrteti 4-5 napamet naucenih manje krade,cuva nam srpsku,bilo bi samo gore recenica.

Normalno da vrtim isto, kad i vi vrtite isto. Vec sam ti pisao vise puta, OCIGLEDNO ni ti, ni niko ovde nije kompetentan da prica o politici, pogotovo u RS, ili pitajte nekog kompetentnog za misljenje ili prestanite srati, nemam vise zivaca da vam objasnjavam iste stvari po hiljadu puta, vidim da je uzalud

3. stvarno, mujo, jesi išao da glasaš?

4. Ti si ovde citirao Kurir kao relevantan izvor, ne ja.
    Ti ovde tvrdis kako si iz BiH zivis u Srbiji od kraja rata, koji se zavrsio pre 23 godine.
    Ti prejudiciras da mi tamo ne idemo I ne znamo ljude tamo.
    Znaci po tvojoj prici ti si izuzetan poznavalac geopolitickih prilika Bosne I Hercegovine koji 23 godine zivi u Srbiji, tamo ide za letnji raspust, a nekad I zimski, a kad se ne druzis sa doktorima nauka I magistrima citas Kurir.
    Kako ti koji kurac znas da moj caca nije oplodio moju mater na potezu Brcko Banovic pruge?! To me cini isto kompetentnom koliko I tebe.
    Da nisi toliko uporan u toj svojoj gluposti bilo bi mi te I zao.

Kao da te je post scriptum ucio da pises odgovore, imas taj "nemam nista pametno da kazem pa cu da izvrcem rijeci i izmisljam stvari o sagovorniku ne bi li izgledala pametnija" pristup. Ni sa post scriptumom ne ulazim u diskusije jer je teski daunovac i ima takve forice, ako ces time da se sluzis nema smisla da ti pricam bilo sta, pokazujes da ti je IQ manji od sobne temperature...

5. stvarno, mujo, jesi išao da glasaš?

Sto te to interesuje?

6. pa eto, interesuje me baš
    vidim imaš stav, znaš svašta, jesi li pomogao dodiku jednim glasom?

ide dosta nas kod familije, evo ja bila letos u laktašima i smejala se pola sata kad sam videla da napravio mile izlaz sa autoputa praktično do svoje kuće
    moja familija misli da je problematični psihopata, pa ja reko da mu oduzmem jedan glas kad već imam pravo a može da se glasa u bg

7. pa eto, interesuje me baš
    vidim imaš stav, znaš svašta, jesi li pomogao dodiku jednim glasom?

ide dosta nas kod familije, evo ja bila letos u laktašima i smejala se pola sata kad sam videla da napravio mile izlaz sa autoputa praktično do svoje kuće
    moja familija misli da je problematični psihopata, pa ja reko da mu oduzmem jedan glas kad već imam pravo a može da se glasa u bg

Jeste, ali jesi prolazila Laktasima npr prije 5 godina, 10 godina itd pa da uporedis cijeli grad sa onim kakav je danas? Sebi jeste dosta sredio, naravno ko i svaki politicar, ali je i cijeli grad izgradio, sto ide u korist svim ljudima koji tu zive

Jesam, glasao sam

8. Ma cekaj sta izvrcem?
    Jel zivis u Srbiji od kraja rata? I jesi rekao da te poreklo cini strucnim i da mi nemamo pojma jer nismo iz R. Srpske?
    Jesi li citirao Kurir kao relevantan izvor?
    Jesi nas optuzivao da se informisemo iz novina pre toga?
    Jesi li rekao da si ovu pametnu pricu cuo od doktora nauka i magistara?
    Sta sam tacno izvrnula?
    Nemoj sad to da mi spinujemo kad si se upleo u sopstvena govna ko pile u kucine.

9. ako si negde iz broda, modriče ili dervente mogao si da glasaš za našeg vukajlijaša glavnog, on ti je svakako najbolji izbor za srpsku

10. Jeste, ali jesi prolazila Laktasima npr prije 5 godina, 10 godina itd pa da uporedis cijeli grad sa onim kakav je danas? Sebi jeste dosta sredio, naravno ko i svaki politicar, ali je i cijeli grad izgradio, sto ide u korist svim ljudima koji tu zive

Jesam, glasao sam

prijatelju, ja pamtim kako su laktaši izgledali i ' 85 i '95 i 2005, i često sam upravo u laktašima, lupaš gluposti sad

u koje vreme si išao da glasaš, mogo si da se javiš da pravimo okupljanje, moraćemo kad budu sledeći izbori

11. Ma cekaj sta izvrcem?
    Jel zivis u Srbiji od kraja rata? I jesi rekao da te poreklo cini strucnim i da mi nemamo pojma jer nismo iz R. Srpske?
    Jesi li citirao Kurir?
    Jesi li rekao da si ovu pametnu pricu cuo od doktora nauka i magistara?
    Sta sam tacno izvrnula?
    Nemoj sad to da mi spinujemo kad si se upleo u sopstvena govna ko pile u kucine.

Nisam se upleo ni u sta, nego ti ocigledno nemas mentalni kapacitet da shvatis.

Zivim u Srbiji od kraja rata jeste. Zivio sam u RS do rata. I od kako sam presao u Srbiju, opet nekoliko mjeseci godisnje provodim u RS. Nije mi "caca oplodio mater na potezu Brcko Banovic", to sam vec objasnio ali si to izignorisala i drzis se svojih forica. Takodje, Kurir nisam citao, opet izvrtanje, Kurir sam citirao i to na random gugl pretragu, jer , ko sto sam napisao, vidim da svoja misljenja bazirate na novinama pa vas tucem vasim oruzjem otprilike, jer novine pisu da je Davor Dragicevic u pravu i onda vam valjaju, a kad pisu protiv njega onda lazu, u prevodu govore istinu selektivno, kako vama odgovara, jel? I nisam ni pricu cuo od doktora nauka i magistara, zakljucke sam sam izvukao, samo sam razmijenio misljenja sa takvima koji zive u RS i koji se razumiju, i skonto da mislimo skoro identicno. Jel razumijes sad malo bolje, ili da pocnem crtati?

12. Odlicno je ovo sto pise,jel daje uvid u osobe koje glasaju za rezime koji ih bukvalno unistavaju pri cemu je moguce da nisu clanovi partije i da nemaju direktnu materijalnu korist. Zanimljvo kako poprime retoriku svojih vodja narocito ova nekonstantnost u prici,izvrtanje cinjenica,baratanje poluinformacijama,pozivanje na elitu i poistovecavanje sa istom,potcenjivanje sagovornika,niko nije kompetentan iako se informisem iz kurira i slicno.

13. Fascinantno zaista,kazem ovo u rl nisam vidjao obicno se zna partijska knjizica i udri. Ovo je nesto drugo.

14. prijatelju, ja pamtim kako su laktaši izgledali i ' 85 i '95 i 2005, i često sam upravo u laktašima, lupaš gluposti sad

Sta lupam gluposti??? Od rata pa do 2010 sam prolazio pored Laktasa sigurno 10ak puta godisnje, bili selendra najobicnija, onda par godina nisam isao tim putem, i prosao opet prosle ili pretprosle godine, Laktasi potpuno drugaciji, sve izgradjeno. Ne znam sad jel me namjerno zajebavas ili sta?

15. Bukvalno. Manje bi bilo bedno da su mu dali burek da ovo pise i da je prkno prodao za to, nego ovako mucenik za dz da se guzi i da ide na spavanje bez radnickog jogurta i masne pite.
    Ali slazem se da ovakav slucaj ja u realu nisam vidjala osim kod dementnih staraca.
    On prosto nema svest o tome sta radi.

16. Zanimljvo kako poprime retoriku svojih vodja narocito ova nekonstantnost u prici,izvrtanje cinjenica,baratanje poluinformacijama,pozivanje na elitu i poistovecavanje sa istom,potcenjivanje sagovornika,niko nije kompetentan iako se informisem iz kurira i slicno.

Odlicno. Koja nekonstantost? Koje izvrtanje i poluinformacije? Pozivam se na elitu, to jeste, jer ocigledno vi ovde o politici pojma nemate, pa je kulturnije i objektivnije pozivati se na elitu nego vam reci u lice "glupi ste ko kurac i nemate pojma o zivotu". I to informisanje iz Kurira sam objasnio dvaput vec, ali nema veze, ignorisi ti sta ja pisem, drzi se svojih daunovskih forica jebo te post scriptum u usta

17. Evo osim laktasa(lolcina jebena) jel dao ikakav drugi dokaz koji je iole prihvatljiv i nije moj drug akademik zna,citao sam u kuriru,cija oce da nas sjebe da je dodik najbolji za rs.
    Na cemu se konkretno temelji najmanji lopov,svi ostali ce unistiti rs retorika?

18. Bukvalno. Manje bi bilo bedno da su mu dali burek da ovo pise i da je prkno prodao za to, nego ovako mucenik za dz da se guzi i da ide na spavanje bez radnickog jogurta i masne pite.

Znaci sad kad je Mujo odgovorio, nemam sta da mu kazem pa cu onda reci da je botina, nisam odavno. Bravo, jebem vas u usta, imam osjecaj ko da se raspravljam sa djecom od pet godina...

19. prolazio pored? moja familija u laktašima ima korist od one saksije u centru isto koliko ja od fontane na slaviji

20. Na cemu se konkretno temelji najmanji lopov,svi ostali ce unistiti rs retorika?

Na izjavama i ponasanju opozicije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.