Prijava

Pročitah dio postova i teško mi je da shvatim da ima pojedinaca koji ga osuđuju. On je imao najiskrenije namjere da nađe ubice, ponavljam ubice, svoga sina. Kod nas ne postoje temelji pravne države te je njegova borba kao takva unaprijed bila izgubljena.
Sve njegove, nazovi nebulozne, izjave i prijetnje treba pripisati očaju.

Ja sam ubijeđen da ubice nikada neće osuditi. Mislim da i on to zna te je samim tim očekivano da se javlja bijes, frustracija i očajnički potezi.

Uzgred rečeno, svi ovi protesti koji su naginjali ka promijeni režima su ugašeni na oktobarskim izborima kada nam je Dodo, po ko zna koji put, objasnio kako stoje stvari.

Za kraj narodna Psi laju, karavani prolaze.

davor pare je uzeo, prodao mrtvog sina itd

ja ponavljam da on nije ocajan. ocajan covjek nema sta izgubiti i shodno tome se nicega ne plasi. teznja ocajnog covjeka je da nadje mir bez obzira po posljedice za samog sebe. nista oni njemu ne mogu, to oni cak i znaju. ne smiju mu nista jer znaju da bi to trigerovalo ljude. ovako je sam sebe diskreditovao i napraviomajmuna od svakoga ko je od njegovih ostao u BL. a ovo sa prenosom davidovog tijela u austriju je posebna prica.

Iz prvog reda gledam kako funkcioniše sistem. Dosadašnje impresije: Jedna poplava ili neka kataklizma da nas pola izgine ne bi škodila.

Glavni
Iz prvog reda gledam kako funkcioniše sistem. Dosadašnje impresije: Jedna poplava ili neka kataklizma da nas pola izgine ne bi škodila.

Ja ne gledam, ja sam u sistemu.
Slažem se sa ovim gore.