Правда за Давида

1. nije tacno vi ste gori poz

2. I to je stvar koja je najnejasnija u celoj priči.

Naravno, sto smo ranije pisali, ne postoji jedan dio cijele price da nije klimav i diskutabilan. Ima valjda ovde malo starije raje koja zna koliko je poslije rata bilo "samoubistava", koliko se vojnika i oficira smaknulo samo jer su u ratu svjedocili nekim stvarima kojim nisu trebali i nikad niko nije uspio da uprati ko je to narucio i ko je izvrsio. Da ne spominjem gomilu drugih slucajeva sirom Balkana, u policiji, u sudstvu, u politici koliko se ljudi smaknulo bez ikakvog traga i nikom nista. A sad odjednom u 2018. ne mogu ubiti nekog narkomancica da se to ne sazna, i sad horda sirotinje tu istjeruje neku pravdu.

3. Naravno, sto smo ranije pisali, ne postoji jedan dio cijele price da nije klimav i diskutabilan. Ima valjda ovde malo starije raje koja zna koliko je poslije rata bilo "samoubistava", koliko se vojnika i oficira smaknulo samo jer su u ratu svjedocili nekim stvarima kojim nisu trebali i nikad niko nije uspio da uprati ko je to narucio i ko je izvrsio. Da ne spominjem gomilu drugih slucajeva sirom Balkana, u policiji, u sudstvu, u politici koliko se ljudi smaknulo bez ikakvog traga i nikom nista. A sad odjednom u 2018. ne mogu ubiti nekog narkomancica da se to ne sazna, i sad horda sirotinje tu istjeruje neku pravdu.

Nebitno je je l' je narkomančić ili ne, sutra možeš svesno ili nesvesno na njegovom mestu da se nađeš ti. I naravno da je problem, problem je i ubistvo, a ovo što je liku urađeno je divljaštvo. I u suštini, ako staješ u odbranu korumpiranih govnarčina, i pandura koji razbacuju gudru, reketiraju, jedu govna, onda si debil. Bukvalno, živite i vi tamo kao jebeni laboratorijski pacovi, a sa ovim stavom koji ti furaš, toliko i vredi život prosečnog stanovnika odatle.

Poenta je da to što si navikao da bude tako ne znači da treba da bude tako, ni ovde, ni tu, ni bilo gde, nažalost je svuda tako, u manjoj ili većoj meri. A ovo što sada radi vlast sa ovim pričama o silovanju i sranjima je bukvalno skakanje po lešini i šutiranje iste. Uostalom, ako misliš da je Dodik mesija koji je jedina glava koja može da očuva RS onda si debil.

U suštini, ono što vas jebe, kao i ove ovde, je to što ne umete da se otrgnete od opozicionih degenerika u protestima, pa isti ti lešinari zloupotrebe masu da bi se dočepali svog parčeta istrulelog mesa.

U suštini, jedino što bi ne smena, nego jebena ludnica mogla da promeni je da opomene tog sledećeg da ne može da kolje ljude kako mu dune. Ali i to je pitanje.
    A ove goveđe glave svakako treba da se rešite, jer koliko god to smešno delovalo, za tolike godine koliko je tu jebeno, mogao je da izgradi neke odnose sa drugim zemljama, da se postavi kao glava koja nekome može nešto da donese, a ne da pozicionira RS kao sveopštu smetnju svima živima i da gura prst u oko svima oko sebe. Ovako, obrni-okreni, pre ili kasnije će morati da sjaše, na ovaj ili onaj način, a nakon njega ostaje pustoš i siromaštvo, i vrv dolazi neko ko će da bude blaži, ali tada će već biti kasno za ozbiljnije sređivanje odnosa. A ostaćete sirotinja i beda.
    U suštini, slično kao što je Juga pukla posle Tita, koji je izgradio sistem neodrživ na duže staze, tako i ovde.

Bukvalno, lik pravi go kurac od sistema, koji će u jednom trenutku užasno da pukne, i što pre dođe do neke promene i skontate da vas ova glava nigde ne vodi, već vas samo tamani kao govna, imaćete više šansi da se izvučete.

Uostalom, najjače je što nestabilnost na Balkanu zapravo i bilo kom drugom delu sveta i odgovara zapadu, tako da bi vrv skenjali Dodika mnogo ranije da im zapravo previše smeta. Ovako dobijate imaginarne spoljne neprijatelje, sve živo čime se bavite osim uređenjem svoje države, a oni vas koriste kao moderne robove, i izrabljuju. U suštini, i RS i Srbija i Bosna, Hrvatska, ceo jebeni Balkan, države sa jebenim daunovim sistemom koje umesto da boli kurac za ove druge i gledaju svoja posla, oni nagnuti golog dupeta laju jedni na druge, a svi redom ih pumpaju po redu.

4. za ovog remea mora da se pravi digest verzija postova

5. čovek lepo objasnio kako stoje stvari, ovi mali dodici koji se kurče po sajtu su gola govna

6. hahah ajmo dio po dio

I u suštini, ako staješ u odbranu korumpiranih govnarčina, i pandura koji razbacuju gudru, reketiraju, jedu govna, onda si debil. Bukvalno, živite i vi tamo kao jebeni laboratorijski pacovi, a sa ovim stavom koji ti furaš, toliko i vredi život prosečnog stanovnika odatle.

1. Ne stajem u odbranu korumpiranih pandura, nego samo kazem da je ocuvanje RS i preko milion zivota koje ona sadrzi mnogo vaznije od jednog zivota za koji se i dalje ne zna ni ko ga je ubio ni zasto ni kako
    2. Ja ne zivim u RS
    3. Ljudi u Srbiji zive najmanje jednako lose kao i ljudi u RS, ako ne i gore

Uostalom, ako misliš da je Dodik mesija koji je jedina glava koja može da očuva RS onda si debil.

U suštini, ono što vas jebe, kao i ove ovde, je to što ne umete da se otrgnete od opozicionih degenerika u protestima, pa isti ti lešinari zloupotrebe masu da bi se dočepali svog parčeta istrulelog mesa.

Od trenutne politicke scene u RS, Dodik sasvim sigurno jeste najbolja opcija (u smislu najmanje zlo) i to je preocigledna stvar, kao sto sam pisao prije par mjeseci, pitajte bilo kojeg magistra ili doktora za ekonomiju ili politicke nauke koji prati situaciju u RS i recice vam potpuno istu stvar. To sto ovde saka ljudi nema veze o politici je druga stvar.

I da, protesti ne mogu da se otrgnu od opozicionih degenerika, jer kao i u Srbiji, svaki protest koji nije placenicki biva ugusen i cenzurisan za dva minuta. A s obzirom da su protesti postali politicka igra gde se mnogo gori od Dodika trude da ga sruse, naravno da cu stati na Dodikovu stranu, kakav god on bio

A ove goveđe glave svakako treba da se rešite, jer koliko god to smešno delovalo, za tolike godine koliko je tu jebeno, mogao je da izgradi neke odnose sa drugim zemljama, da se postavi kao glava koja nekome može nešto da donese, a ne da pozicionira RS kao sveopštu smetnju svima živima i da gura prst u oko svima oko sebe.

Da se rijesimo njega, i dovedemo koga tacno? Opozicija nam se sastoji od vecih lopova i izdajnika nego da Bakira licno dovedemo. Kad bude bolja alternativa Dodiku, ja cu prvi da glasam za nju, ali do tad je to naucna fantastika. A to sto RS djeluje kao sveopsta smetnja je ustvari pozitivna stvar, jer znas ko ne djeluje kao smetnja? Vuciceva Srbija. Zato sto je napravio gorom nego ikad. Kad bi Dodik isao niz dlaku ostalima, RS ne bi ni postojala. Sto je razlog zasto ga mi ovde i branimo, koliko god da sjebava standard i sveopste stanje u drzavi, bar ce se RS odrzati dok je on tu, sto se ne bi desilo da je bilo ko od opozicije na vlasti.

Uostalom, najjače je što nestabilnost na Balkanu zapravo i bilo kom drugom delu sveta i odgovara zapadu, tako da bi vrv skenjali Dodika mnogo ranije da im zapravo previše smeta.

Ne smeta im previse zato sto je na Balkanu jebenom, koga boli kurac za Balkan, Kosovo tu koje je jedino nesto bilo vrijedno su uzeli sebi, jebe im se za sume i medjede po Bosni da ih prisvajaju. Medjutim ne vole ga svakako, sto se i vidi.

7. čovek lepo objasnio kako stoje stvari, ovi mali dodici koji se kurče po sajtu su gola govna

rece covjek koji je tvrdio da dodik mijenja krv na svaka dva mjeseca. buraz, ti si se sam diskvalifikovao tom izjavom za bilo kakvu politicku diskusiju ovde.

da ne zaboravimo tu je i KBO koji je na cetu pricao da bi mu odgovarao i serijat samo da nije ovako, sto pokazuje da ga boli kurac da li ce Srpska uopste postojati i da nije ni svjestan koliko gore jos moze biti

tu vam je i Plidu koji je musliman, i koji je ranije pricao da su Srbi krivi za sve ratove devedesetih itd.

Bas ste tim eksperata, a mi "mali dodici" smo govna koja ne umiju da cijene takav tim politickih i ekonomskih strucnjaka.

Da se razumijemo, ne hejtujem nikog od navedenih autora, samo kazem kad je ova tema u pitanju malo je reci da lupate

8. Што се тиче политике, искрено, јебе ми се за сваког политичара, чак и за оне моје у фамилији.

9. Brate ja sam iz Sarajeva, sta ocekujes? Ne mozes sa mnom voditi diskusiju o ratovima i pocnite me zaobilaziti sa tom temom. Ja imam svoju verziju istine o proslosti, ti svoju i sve dok ne potezemo pitanie politike i ratova a vise pricamo o umjetnosti i sportu necemo imati nikakvih problema

10. U buduce necu se nikad oglasiti na temu Kosova, Rs-a, politici u Srbiji, i ratu devedesetih. Vidno nam se razilaze misljenja i ako ce to dovesti do pronalaska zajednickog jezika u slucaju David Dragicevic ili ratovati na kosovu da/ne među vama, ja se vise nikad oglasiti necu. Lijep pozdrav

11. Ja se još jedino nadam da troluje brat, sve ostalo komentara bez mujo je u pravu živjela nam RS, deveti jaguar jupi petarde parade jeeeee

12. Plidu nije jebeni musliman

13. sve dok ne potezemo pitanie politike i ratova a vise pricamo o umjetnosti i sportu necemo imati nikakvih problema

upravo to plidu, znas i sam da si mi ti jedna od najgotivnijih osoba na sajtu, upravo zato i ne volim sa tobom na ovakve teme, znam da se nikad necemo moci sloziti oko tih stvari, sto je potpuno ok

14. Ma hebe mi se za političari, oni hebeno sve pokradoše jer su pi#e hebene, mogu svi da mi hebeno pojedu go#a

15. Od odjece, mobitela, automobila, bijele tehnike i kuraca, nista mi nije iz 90tih. Sto bih ja ostao u 90tim. Manite me te sirotinjske spike, ja decko gledam naprijed ispred mene je zivot, gudra kurve kes poyy

16. Ја тебе волим Плиду брате.

17. Plidu nije jebeni musliman

Zato što ne vjeruje u sudbinu ili šta? Jer se bukvalno sam izjasnio kao musliman na onoj drugoj temi, rekao samo da ne vjeruje u sudbinu pa da zbog toga se po nekim mišljenjima ne može smatrati muslimanom.

18. Plidu stavi na avatar neku redhedušu

19. Cim nadjem adekvatnu redhedusu, bice haha