Promene na sajtu
  • kaizen

Od danas link "Postovi na forumu" sa profila vode na stranicu na kojoj se vide celi postovi autora sa linkom koji vodi do pozicije u temi gde se komentar nalazi. Pre ovoga, bilo je jako teško naći stranicu u temi gde je autor učestvovao. Dodata je i prečica "moji postovi" u podmeniju foruma koji prikazuje spomenut sadržaj za trenutno prijavljenog autora.

• Тхе Проф

Pretraga defincija od danas funkcioniše kao pretraga tema na Forumu. Autocomplete nalazi napisanu reč bez obzira na njenu lokaciju u naslovu!

Isprobajte malo kako vam se sviđa i da li olakšava pretragu, pa mi javite u PVT. Hvala.

• kaizen

Od sada se uz svaku definiciju vidi lista ljudi koja je stavila definiciju u omiljene.

• kaizen

Aktuelni izrazi - Desno kod definicija ispod bloka odabranih sada ima i aktuelni izrazi. To su izrazi/teme koje su trenutno aktuelne. Služi da se izbunare stare definicije i inspiriše pisanje novih.

• industrial

Aktuelni izrazi - Desno kod definicija ispod bloka odabranih sada ima i aktuelni izrazi. To su izrazi/teme koje su trenutno aktuelne.
    -------
    Kopipejst onog postera Ovo je Beli anđeo; on je anđeo i bele je boje
    Odnosno onog (originalnog) Dačićevog: znači megdan znači kale

• houltu9l

Bas je to trebalo.

• 627

реално може и више од 3 актуелне да се појави, три је можда мало у мору дефиниција.
    Али, Кајзене, реално једна дефка дневно у одабиру је мало, можда да продужиш прву страну најновијих дефки како би се нове задржале што више, обзиром да има дефки са скором 5 15 које нико не обрише и тако заузму место некој доброј и изгурају је на другу страну.
    Размотри умод некога, свакако је сајт празнији него икад, нема свађе итд.

• 627

Не могу да објавим дефку, да се зна.
    Izvinite, ali nešto se upravo razjebalo.
    Administrator je obavešten i stvar će ubrzo biti rešena. Za to vreme preporučujemo: Vukajliju na fejsbuku ili twitteru.

• kaizen

administrator ipak nije bio obavešten ali stvar je sada rešena. hvala na prijavi.

• Earthworm Jim

E kajzene ne salje mejl kad hoces da resetujes sifru pa pogledaj kad stignes leba ti

• kaizen

sad sam probao radi. na kom domenu je mejl adresa? verovatno je blokiran.

• Earthworm Jim

Hotmail je mejl (na ovom nalogu sam hteo da resetujem pre par nedelja pa nije uspelo). Pokusacu opet kad budem na kompu sutra

• kaizen

ok hotmejl bi morao radi

• Earthworm Jim

Sad sam probao, ne stize mi uopste (proverih i Junk)

• mesni narezak

vidim sad kad se pritisne na profil odmah izbaci i definicije, super, samo što ne možemo videti ni izmeniti svoju sliku, ne možemo ni profil izmeniti. ipak mislim da nas ne mrzi toliko jednom kliknuti da se izbace definicije.

• mesni narezak

mislim, možemo valjda link koristiti za menjanje profila ili slike, ali to nas već mrzi uradit.

• melkijades

Predlažem da nabaviš jedno 150 - 200 ljudi. Dosadno, svaki dan sve isti.

• industrial

Lol kaizene esil ti to ukinuo i profile, pa na kraju stvarno ima da nas nema

• mesni narezak

e ovako je već bolje, hvala.