LIDL

1. Pseto je neki shisha bar owner. Tako zakljucujem po postovima. I dobro mu radi taj kafic ali se i dalje vodi onom vreme je novac.

2. vukajlija, sirotinja, podrigusa, karta do banjaluke, to su sve sinonimi

3. Istina da su ovde blejali siroti decacici koji su preziveli bombardovanje i ratove, muke i neimastinu ali sada su neki od njih uspeli da se popnu par stepenika vise i ne znam sta vam tu nema smisla i zasto bi i dalje zeleli da ovde vlada neki sirotinjski mentalitet?

4. Pa nije mi jasno da neko ko nikad nije uradio ni najproscu stvar kao npr registrovao auto u zivotu i pritom zivi sa roditeljima i vozi tatin auto vrv je i student raspali smatra sebe dovoljno iskusnim da donosi zakljucke u vezi ljudi koje ne poznaje a koji su pritom ljudske velicine i moralne gromade ali eto na internetu svasta biva

5. Ovde sirotinja raspala eno busida optuzuju da je proneverio milione evra na transferima fudbalera haha lakse bi vam vrv bilo da su svi zgadija i da voze bajs ali eto brt neki nisu plaky

6. ovaj je još i jebač veliki

7. Pseto je neki shisha bar owner. Tako zakljucujem po postovima. I dobro mu radi taj kafic ali se i dalje vodi onom vreme je novac.

lol, pa ako ima kinte i visoko ceni svoje vreme, sta radi na vukajliji hahahah

8. dejtonac ajde bježi u kurac

9. Pa nije mi tata dao auto i 500 kinti da odem da igram lucky six i popijem fantu :(

10. brate, ajde tako uspesan, bogat i pametan, a uz to i bivajuci moralna gromada i ljudska velicina, cije je vreme tako dragoceno, objasni mi zasto uz sve to sto imas par sati dnevno (nagadjam jer vidim da si aktivan ovde) provodis na sajtu i forumu koji se raspada umesto da na kvalitetniji nacin trosis svoje dragoceno vreme

11. u pravu je ps, cenite svoje vreme jebiga. kapiram kad ti nesto cini zadovoljstvo pa onda se zajebavas sa tim i na kraju ustedis nesto, ali je bezveze ako se cimas samo za novac a ovamo kukas.
    sto je najgore, sa takvim stavom samo optimizujes sto imas, bukvalno prihvatas gde si i samo radis na tome da iz toga izvuces sto vise. kad ces da smislis nesto novo ili napravis nesto bolje za sebe ako konstantno popravljas nesto ili sredjujes nesto, ides u kupovinhu, vozis i tako ti kurci.

12. bogami si ga saterao u ćošak sad nema gde nego da slinavcu koji se fali kako je jebao objašnjava šta radi.

13. Vreme u kojem si uzivao dok si ga "traćio", nije protraćeno realno ako moze da bleji na vuki i da pored toga ima ogroman bol u kurcu za promene cena goriva i hrane akcize i sranja, onda ima pravo da to radi i duplo vise. Nije klinac da mu cale govori "uzmi uci, radi nesto"

14. bogami si ga saterao u ćošak sad nema gde nego da slinavcu koji se fali kako je jebao objašnjava šta radi.

moyda crnogorac koji u 2018. prosipa foru da su crnogorci u bg domaci (hahaha prvi put sam cuo to u zivotu) moze da mu pomogne?

15. Pomirite se sa tim da neko u vukajliji vidi razonodu i dokolicu kao i u igranju snukera ili lupanja na poker aparatu nebitno jbt zasto imate potrebu da nekome namecete kako bi trebao da se ponasa i sta da radi ako zeli da bude uspesan i bogat haha

16. svaki put kada planinaro postuje na nekoj temi umre jedna koza

17. Pomirite se sa tim da neko u vukajliji vidi razonodu i dokolicu kao i u igranju snukera ili lupanja na poker aparatu nebitno jbt zasto imate potrebu da nekome namecete kako bi trebao da se ponasa i sta da radi ako zeli da bude uspesan i bogat haha

a gde ti vidis bilo kakvo nametanje?

18. pa jesi panda ili koza krajslere odluci se brate

19. Ma znas sta mislim samo to dovodjenje u pitanje da li neko moze da bleji na vuki i uporedo vrti lovu je neko nametanje svog trulog misljenja drugim da pomisle kako su ovde svi glupani neuspesni jer ne rade ono sto ti mislis da bi trebalo kako bi bili uspesni i bogati

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.