Tema za pušače i pušač'ce

  1. Lolčina. Moram da probam. :D

  2. gamby

    Lolčina. Moram da probam. :D

    Сељачино, кад изађем из овог курца идемо заједно. Мене блам да одем сам.

  3. Ajde Dane, može.

    JA PURNJAM!

  4. Ma da moja je takva sa crevom. Samo je ružna, nisam teo da mi se cimer troši na te dizajne i pičke materine. Radi poso.

    U nju se loži onaj kurčevi mokri duvan, ima da se kupi na trafikama. Mada sam ja meto i onaj obični, skinut sa tavana ko šunka. Ložila se i marihuana, tu niko nije bio normalan u stanu. Ni ovi što puše ni ovi što ne puše.

  5. Дакле, план имамо. БИЋЕ ПУШЕЊА!

  6. Znala sam da Dankan najiskusnije to radi :)

  7. Ja doneo tri nargile iz Tunisa i brdo duvana sa kojekakvim ukusima. Cimer, burazer i ja smo mu ebali kevu, za tri, četiri meseca više nije bilo! Tamo bio jeftin taj duvan, da sam znao poseban kofer za njega da kupim...
    Posle kod nas nije mogao da se nadje,odskora i to može ali košta mislim oko jednog Vajferta malo pakovanje...
    Dankane imaš i u Golsvordijevoj jedan lep lokalčić,Habibi Sahara, po meni uopšte nije nafurani fenseraj,a i oko 200-300 kinti košta da ti spakuju jednu spravu.

  8. Ja volim da bakljam...

  9. То, катија :)

    Не, Док, ниси разумео. То Гамбију смета ентеријер локала, а мене је само блам да уђем сам, јер са својих 29 година не знам како треба да се понашам тамо. Зато водим млађег колегу да ми држи страх :)

  10. Ma opušteno, oni Arapi znaju srpski dosta dobro, a i zajebanti su u pičku materinu :) A i enterijer, kažem ti, nije onaj klasičan, mislim da Gambiju ne bi smetao :)
    I da nemaš pojma gde se nalaziš, objasnili bi ti do detalja šta treba i kako da radiš, tako da ti je skroz ladovina da ideš i sam. Naravno mnogo je bolje u društvu, još ako je žensko... :)))

  11. E gledala sam nešto na TV-u za taj Habibi nešto-nešto, i unutra je baš kul. Bar izgleda. Ako je to ono mesto sa trbušnim igračicama i sl.

  12. Moguće da imaju i to,mada ja nisam nikad zakačio da odem kad je predstava :)

  13. Није женско, али Гамби је сав фемке :)))

  14. Dank, ne bi Gambija valjda?!

  15. А кога да водим, ако не њега?

  16. Ma okej to što ga vodiš, ali ovo za feminiziranog Gambija koji zamenjuje žensko...

  17. Не знаш ти ништа, Бо... Ни не слутиш...

  18. ..............a znala sam da je dukatlija.

  19. Pederu jedan, ne seri da si peder, a onoliko jebanje na jebanju...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.