Tema za pušače i pušač'ce

  1. Puši li iko laki strajk, jesu li i dalje govno?

    Majku im jebem, nikada im neću prežaliti šta su mi od omiljene cigare uradili, usrali su mi se u komplet mladost.

  2. Ovo što Skočko napisa, dobio na poklon pre 10 godina box 100 s Marlbora meko pakovanje plava markica bila, možda je prošvercovan izBosne. Neverovatno dobra cigareta. Neverovatno. Jebeno jedva čekaš da zapališ drugu.

  3. Jes, jes, upravo taj 100s, meko pakovanje.... Nirvana.

  4. Davidov ID blue. 200 dinara a više nego odlične cigare.

  5. onaj novi l&m plavi, sasvim je fin

  6. Davidov ID blue. 200 dinara a više nego odlične cigare.

    Ja počeo prije pola godine da pljugam onaj najslabiji, žuti. Super pljuga.

  7. Probao sam sve i svašta, različite cene. Rezultat: Lucky Strike mogu kad me boli duša da dajem 260 za meki Marlboro ili George Karelias, koje su najbolje pljuge. Probao sam Winston 100s koji svi hvale, to mi je najgora krdža ikada. Onaj beli Kent je čak i ok pljuga, ali je nerealno skupa. West vnugo, Dunhill skupo vnugo.

  8. Ma, Parlament akva blue matoreeej :3

  9. Nije mi se svideo, a hvale ga.

  10. ma ok je, ali je masu skup, više nego što zaslužuje.

  11. inače, virdžinija duvan je nešto najbolje što sam pušio do sada. mrzi me da rolam, jebiga.

  12. Evo, i na ovoj temi da se ubilježim.
    Pušim zato što to obožavam, zato što volim nikotinski šok (najjači šok ikada, Njemačka, ljeto Gospodnje 2013.-doslovno ljeto, Lucky Strike bez filtera, vojnički, nakon 5 sati spavanja, gladan stomak, nešto najgore i najbolje ikada), zato što mi podiže koncentraciju, zato što me smiruje (ujedno i razlog počinjanja, veliki emotivni stres koji sam proživio, ned'o Bog nikome, neću navoditi koji), zato što poslije nekog teškog objeda zapaljena cigara (mora bude crvena, plavo, sivo i ostale boje STOP) te vazdiže do nirvane, i stanja apsolutnog boljenja kurca za sve, još posebno ako je lijepo vrijeme. Cijela familija mi pušači, jeo sam ćaletove cigare dok sam bio mali (nije neki ukus, i ne zajebavam se, crveni Laki). Dalje, do velikog odmora nisam u stanju da funkcionišem bez kave, a cigar nalijeće kao kec na desetku. Palim prvu, zavisi, od odma' do poslije sat, nakon sat vremena sam nervozan. Neću prestati jer od nečega moram umrijeti, a sad, da sebi produžim život za par godina, a da ne uživam u nečemu što pra'o volim, e baćane, nećemo tako. Loša je i slanina, pa vidim da je puno naroda jede. Da se odreknem duvana, a-aa. Ako cijene cigareta idu gore, e baćko, ima Stanley ili Van Nelle, pa će motamo, nije problem.
    Čadio sam bijeli Walter na početku, pa Marlboro crveni, pa onda isprobavao sijaset marki,od Camela, Drine, preko De Santisa, Partnera, Winstona, do Filtera 57 i 160, čadio sam sve što se moglo naći, pa naletio na uvozni crveni Laki Strajk (Germanija), pa mlatio puuuuno (2-3 kutije dnevno). Otišao u Njemačku, čadio Mališu meko pakovanje crljenog, LM crveni, Laki bez filtera, i uživao u najboljim cigarama ikada isprobanim. Vratio se iz Njemačke, u međ'vremenu, ovi počeli uvoziti Laki iz Srbije. Spomenuo svima cio ženski rod za upropaštavanje najboljeg cigara ikada, prešao na Winston 100's, crveni, pa Camel, i onda dođo do Česterfilda crvenog, omjer cijena kvalitet, najbolji. Kad imam repa, uzmem Camel, nekad Laki da me želja mine, Česterfild najčešće, i ponekad Mališu crvenog, jest da je rumunski, ali meni nekako dobar, može poslužiti. Ako sam baš pri parama, i ako mi se čadi nešto kvalitetno, a skupo, uzmem Đorđa Kareliju i Sinove, alal im vera, samo da imam para, mlatio bih toga 3 kutije dnevno.
    Umorih se.

  13. De ima kod nas da se kupi karelias?

  14. Javite se duvandžije (motači) da uporedimo duvana marke. Golden Virginiu trošim već donu dana, al nedavno sam prešao na Domingo, jerbo mnogo duže traje i malo je jeftiniji.

  15. ја мотам светло плави ДРАМ, тај ми се највише свидео

    ЕДИТ: Зар доминго не прави само дуван за лулу?

  16. Bolji je svetli Dram od tamnog. Sada sam uzeo tamni jer nije bilo svetlog na trafici i nije loš, ali bolji je svetli.

  17. Dobar je onaj tvoj miks štos spravio, Džoni, taman mi odgovara jačina. Jeste pušili zelenu virdziniju, jes da je malo pakovanje, ali eto...

  18. Pušenje negativno utiče na zdravlje.

  19. Da, inače je miks svetlog i tamnog duvana odličan.