Tema za pušače i pušač'ce

  1. Pa zelena je golden, ne znam za drugu... Izuzetno lep duvan ali stvarno malo ima, piše 25 g a ja sam ubeđen da ima manje.

  2. Jeste lepa Virdžinija. Kada je izmešaš sa Dramom dobije samo neki ukus...šta znam, mnogo mi se sviđa, još ako imaš neki hercegovački duvan malo da dodaš, miks objašnjava u svakom pogledu.

  3. reče mi neko za hercegovca na kalinić pijaci, valjda jebem li ga... ste uzimali te sa pijace, mene to odbija jer loše izledaju i smrde. čujem da ih prskaju nekim govnima zbog boje. mada to su sigurno ovi što koštaju 100 kinti kilo, ako nađem neki bolji uzeću.

  4. Aj bez zajebancije, koliko je isplatnije trošiti duvan u odnosu na ove cigarete?
    Recimo, ja nekih 15-ak godina trošim crveni laki (sa pauzama kad je sport to zahtevao). Kada bih sad prešao na duvan virdžiniju zlatnu da li bi mi to bilo (i koliko) isplatnije?
    Odnosno, koliko se cigareta može srolati od onog pakovanja 25 (ili koliko već) grama duvana?

  5. Koliko pakli popušiš dnevno?

  6. Pa nisam ja neki strastveni pušač... Obično nekih 15-ak cigareta dnevno (2 paklice na 3 dana).

  7. Onda nema potrebe toliko da menjaš. Evo na primer dram ti je 290 dinara. Od njega možeš da napraviš 2 pakle cigara, možda i jače.

  8. Inače, nije više ni cifra u pitanju, kada pređeš na motanje postane ti taj duvan bolji od cigara.

  9. imam ja kući hercegovačkom pola kilograma. donijeću na fudbal kada dodjem pa uzmiajte ko puši, štaznam

  10. Tražim pušačicu.
    Šifra: Usirio se
    Čujemo se pozz! :)

  11. imam ja kući hercegovačkom pola kilograma. donijeću na fudbal kada dodjem pa uzmiajte ko puši, štaznam

    O<dličan duvan. Poneću ja Dramčugu da miksujemo.

  12. a prošli put mi poslali isto pola kila, i sve mi se osušilo, kasam glupan, držao u nečem papirnom i zaboravio poklopiti. enivej, vidimo se na fucu kada dodjem da ne jedem govna ovde

  13. Kad se osuši, stavi u neku kesu, ali uz duvan stavi i list kupusa ili iseci jabuku na kriške pa poubacuj. Ostaviš preko noći i duvan opet vlažan.

  14. http://cigsmall.com/images/150-Winston-Blue.jpg

    Јел дувани неко ово?
    Утисци, цена?
    Ја дуваним плави лаки углавном мада нисам јак пушач па ми паклица траје 5 дана (за викенд оде цела).

  15. ja purnjam Virdžiniju već dugo, prešao sam na motanje duvana u rizlu pre godinu i po dana, i Virdžinija je mama, a probao sam sve duvane koji su u prodaji ovde kod nas. Isplati mi se skoro pa duplo, od paketa 25g smotam 2 pakle i malo jače, ali u rizlu, kontam da se više troši ko koristi punilicu i one prazne cigare

  16. a ko od vas junaka, pored moje malenkosti, mota ručno? nou motalica nou šit

  17. motao sam ručno jedno mesec i po dana, i to mi je toliki napor kad sam pijan, a svaki čas mi se puši cigara, da sam batalio i motam na motalicu. Imam neku fensi Elements sada, dve sam pokidao do sada

  18. E, motadžije, imam jedan miks, meni se baš doima.
    Miskujte svijetloplavi Stanley sa Zlatnim Dukatom. Iako duvanim Česterfild rot, svidža mi se mix, jako je dobar.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.