Tema za pušače i pušač'ce

  1. Poceo sam da pusim negde tokom prve godine faksa, i to prvo Kent, pa Marlboro i na kraju plavi Danhil koji je postao zesce govno... Sad se nesto kontam lulu da kupim, ima li neko odje da pusi lulu, da me uputi malo sta, kako, moze da se nadje po Beogradu?

  2. Pušio sam preko deset dina davidov gold. Evo ima godinu ipo dana kako ne pušim. Mogu reći da se osećam isto. Sve priče o tome kako si manje govno kada prestaneš da pušiš su kurac. Čak mislim da sam za nijansu bolji čovek bio kada sam pušio. Rđaviji makar.
    Da mogu da se vratim nikotinu, odmah bih to uradio.

    Pušite.

  3. Pusim od raspusta izmedju sestog i sedmog razreda i samo jednom sam se istripovao da kao ostavim cigare i shvatio sam da mi se jebe da mucim sebe tako sto sebi oduzimam zadovoljstvo i zapalio cigaru i pusicu dok sam ziv pa kolko zivim neka zivim. Inace cepam dve kutije ako ne pijem ili ne igram holdem(a stalno pijem i igram holdem hehe)

  4. Dao mi neki ortak link knjige one. On je tako ostavio pljuge pa kao evo ti pošto džmarim opasno. Ja čitam I smejem se jeri tačno izvaljujem na šta cilja ovaj psiholog pisac. Neš kolega

  5. Jel ima to u audio formatu nekom?

  6. pre nego sto krenem pisati moram reci RADJARD STOP
    zna on zasto xd
    inace---------nikad necu ostaviti cigare al konzumiram i vutru/ljut duvan koji ciste pluce tako da odrzavam neki balans

  7. Hahat nemeže da se sluša kosovaru lenji.

  8. Olanik kupi bih 300 grama duvana koji čisti pluća. Čekaću te kod Konja i imaću šuškavac cigla boje

  9. svakako brate bicu tamo u 21:14 i mahacu paketom duhana(sto je najjace i mozemo ovo legalno da odradimo)

  10. Haha nek nešto može i legalno. Mojne da je onaj kao na okupljanju ima ukus ko pacov ušmagnuli pls

  11. finiji je ukus sad,napredniji sada su

  12. tad su tek poceli s biznisom

  13. Nisu mi jasne te knjige i odvikavačke metode za debile. Iskreno lako je bataliti pljuge. Samo batališ. Prosto. Koliko patetičan treba da budeš da ne možeš da batališ nešto?
    Ali zašto bataliti? U tome je fora. Ništa se neće promeniti. Zato ako već neko uživa u cigaretama, onda to treba da radi dok ne rikne i ćao. I ovako je sve kurac.

  14. Nepusicu u raju

    Boh nista onda nikad necu saznati veliku mudrost knjige te

  15. ја никад нисам ни покушао да престанем, само мијењам марку цигара или дувана с времена на вријеме, чисто да се не сморим. Сад сам опет почео мотане, само америкен спирит, откида.

  16. Virdzinija fina je ali me smara da motam to jbg

    Pusio laki kad sam poceo, pa vajsroj koji je tada gasio proizvodnju i prodavao zalihe upola cene a bio fina cigara a ja osmi razred, pa marlboro 100s, pa meki marlboro al me smaralo sto se guzvaju i ispadaju, pa marlboro pa davidof i sad vec x godina danhil a obicno sam menjao cigare kad pocnem da kasljem surovo

  17. ja volim pušačice 3:)

  18. ја пушио мемфис плави, па малборо лајт, па педерски ронхил, па дрину, па малборо црвени, и на томе сам углавном остао, сад кад ми у туђини нестане цигара избосне, мотам дуван. додуше купио сам два бокса малбора у андори прије пар седмица, скоро ми нестало.

  19. Kažu da je preporučljivo promeniti pljuge na svaka 3 metra dana fazon iszvučeš 2 pakle nekih drugih

  20. E i parlament akva blu sam pusio. Mamu mu jebem kad naviknes na beli folter zuti posle odvratan nema povratka

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.