Tema za pušače i pušač'ce

  1. @Onaj sto je rekao da pravi pauze od tri meseca i da tada shvati koliko pusaci smrde:
    Jel to nije nimalo uticalo na tebe?

    U principu, moje misljenje, jedino sto je gore od toga da prizna da je zavisnik i da ne preduzima nista povodom toga jeste da nemaju muda ni da priznaju da su zavisni.

    Volite da pusite? Skk je to? Mislim, procitajte Froma("umece ljubavi"), i videcete da NE POSTOJI ljubav prema cigarama. Ali ako procitate nesto o bolestima zavisnosti, videcete da su tu cigare VRLO ukljucene.
    I ok, sad cete bacati hejt na mene, i zauzimati gard, ali ko vas jebe. Bar su zakon napisali da brani ljude koji vole sebe eto samo toliko da ne jebu kevu sebi i najblizima.

  2. I da, izvinjavam se na ostrom stavu.

  3. Pusim sto volim. :))

  4. I ok, sad cete bacati hejt na mene, i zauzimati gard, ali ko vas jebe.

    jok samo ćemo da zapalimo po pljugu, udahnemo duboko i iskuliramo :)))

  5. Ja pušim samo u posebnim prilikama, a nekad ni tad. Nisam redovan pušač ali sam navikao na smrad dima, tako da ne prepoznajem kad mi je duks koji smrdi na duvan za 'bacanje'. Mom bratu od tetke cela soba smrdi, lik pljuga 2 pakle dnevno a ima 18 godina. Mnogo loše po njega. On tek ne oseća smrad. Ja, sa druge strane imam pare za cigare, ali ne kupujem. Zašto? Zato što za te pare kupim pljeskavicu. Verujte, pljeska i koka kola dnevno mogu itekako da te sjebu. Gori su od cigareta. A što se tiče zavisnosti prema cigaretama, ja je nikad nisam imao...

  6. Ja evo ne pušim od 28. oktobera. Pravio sam pauze i ranije, jednom i pola godine, ali mislim da neću više pušiti, uopšte mi se ne duvani više...
    EDIT:Čak mi ne fali ni ona cigara poslije dobrog jela :) Pušači pušite, vama je lijepo. Nama nepušačima je isto lijepo :))

  7. Ja evo ne pušim od 28. oktobera. Pravio sam pauze i ranije, jednom i pola godine, ali mislim da neću više pušiti, uopšte mi se ne duvani više...

    Ma Čedo, ti si moj idol. :)

  8. @Onaj sto je rekao da pravi pauze od tri meseca i da tada shvati koliko pusaci smrde:
    Jel to nije nimalo uticalo na tebe?

    Nije. U daljem tekstu palamudiš o nekim zavisnostima i nekim ljubavima prema sebi koji podsećaju na tekstove iz blic žene. Tako da se ne mogu naterati da ostavim komentar.

  9. Čekajte, to nije citat iz Blic žene?

  10. Ovaj Frenki jebe istim intenzitetom kao kad je bio normalan vukajlijaš...

  11. Nepusaci, procitajte prvi post!
    Pusimo i pusicemo jos!

  12. Tooo energija, reci im!!!! :udiše predivni dim:

  13. Ja samo kažem da mi ne smetaju ljudi koji puše, dok god ne duvaju dim u mene, a većina pušača ne voli ni kad to neko njima napravi, tako da nema problema...

  14. I ne pita se da li pusis nego Da li koristis cigarete?. Jes, Gamby, nauci da budes fin. :)))

  15. Dube, je l' to cigareta na tvom avataru? :D

  16. Ovaj Frenki jebe istim intenzitetom kao kad je bio normalan vukajlijaš...

    Frenki je i dalje normalan vukajlijaš. Šta mi fali? :)

  17. Jes BO, da budem zajebatiji, ja više volim ono drugo :D

  18. Чисто да честитам Дубу на својој решености. :)

  19. Šta mi fali?

    Ako počnemo sa nabrajanjem, banovaćeš nas zbog spema :)

  20. Peki, hvala, ali nije ovo tema za to, ovde hvalimo i veličamo duvanski dim i duvanske proizvode... Frenki, nema te na temi Kladionica, da se nisi skinuo sa klađenja?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.