TEORIJE ZAVERE

1. Ovo prvo je avionu crko, pajsad, APU (onaj turbina motor u repu sto sluzi da generise struju kad ne rade motori)

zašto onda izbacuje prah ako je crko?

2. celte jesi ti nekad leteo na mesec?
    ili samo radis u servisu aviona

3. Izvini jebi ga znam o avionima malo. A na mesec nisam leteo al pazi ovo - upoznao sam pravog astronauta jednom. Bas fin dekica sad.

4. Izvini jebi ga znam o avionima malo

awwwww, i ja o kemtrejlsima

upoznao sam pravog astronauta jednom

haha, jel to onaj sto je rekao da se nisu leteli?

5. awwwww, i ja o kemtrejlsima

I ja o Snežani i 7 patuljaka, ali ovo valjda nije tema o bajkama.

6. Ne nego onaj sto vido tu drugu stranu zemlje sto kriju od nas rusi.

7. celtibore ovo nisi bio objasnio, tu si ostao tanak

https://i.ibb.co/bjDhdwmG/Screenshot-2025-07-28-11-20-29-873-com-twitter-android-edit.jpg

sta kaze letelica a a sta letelica b

8. Jedna leti vise od druge. Postoji tacna visina gde pritisak, vlaznost i temperatura pravi obe “kemtrejlse” od isparenja iz motora

9. Sobzirom da lete na istom koridoru jedan nasuprot drugog cenim da je razlika izmedju njih 300 ili 900m visine sto otrpilike objasnjava ovo da jedan samo sto ulazi u tu zonu a drugi vec u najvece ostavlja trag

10. mrsavo ti to objasnjenje, ovaj sto daje normalan kondenzacioni trag deluje da leti vislje u odnosu na ovaj sto ostavlja hemijski trag a ne bi trebao

11. Nego kako, to se 100% vidi sa slike u rezoluciji 12x44.
    Kurac ces okom procenis koji je visi 300m sa zemlje

12. al se vidi da je jedan ušao u kondenz zonu a drugi ne, to slika jasno pokazuje

13. Da, to slika jasno pokazuje. To si valjda i pokazao kao poentu, i iz toga moze da se zakljuci ovo sto kazem.

Ti kazes da je obrnuto jer “ovaj drugi deluje da leti vise”
    Osecas da leti vise sta?

14. vidi se po perspektivi trejla koji je visi koji nizi obzirom da su letelice prakticno iste velicine

15. Ne kenjaj leba ti. Po perspektivi trejla on vidi.

Tako sve ti vidis i kapiras, po perspektivi trejla i osecanju, jebes razum.

16. brate nisi macka da kad vidis loptu kazes eno ga krug. Otisli smo malo dalje

17. Znaci na moj argument o tome kako ovaj vise ide jer idu jedan nasuprot drugog za pocetak i razlika visine temp i pritiska utice na ovo, tvoj odgovor je:

- Pa vidi se da je onaj drugi visi. Ti si corav ako ne vidis

Ustvari ovo je manje vise ocekivano, jer ne razgovaram sa razumnim covekom vec sa religijskim fanatikom kom je religija pisanje uz vetar.

Pozdrav, odjebi

18. Ne. Već zato sto sudiš na osnovu pretpostavljene posledice a ne na osnovu onog šta vidiš. Ti se u stvari ne baviš slikom već onim kako bi trebalo da bude po difoltu.

Onda kad treba da gledaš u tu istu sliku samo sklapaš mozaik da bi potvrdio prediktivnu teoriju koju zastupaš. Bukv tako ide.

19. A jeben ti nepismenog seronje

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.