Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vidim ni danas nisam moderator, u čemu je problem?
pa ja stvarno ne znam kako to
Molim te Kosmo reguliši to:)
Samo da poručim ciklončiću degenčiću- drug aj odjebi od mene, znači najljubaznije ti kažem da mi se skineš s kurca, uzmi drkaj berlioza, jovića ili tako nekog rendom degenerika s neta, mene se mani, nemoj da ti pokucam na vrata
Одвратну ти мајку коју је јебало 100 цигана курцем спичим србијанчино неподојена бхахахахах Како је на робији? Труни сестру ли ти ретардирану јебем копилане исфрустрирани
pre 3 dana
Берлиоз
Кад трајнују сваког од вас хендикепираних дауноваца биће овај сајт просперитетније мјесто. Јебем ли ти све женско у фамилији набреклим коњским пенисом
pre 3 dana
Ajde bre reagujte
jel ti ovo u pvt šalje?
Da, so šta? Jel to menja stvar?
pa menja. deluje iščupano iz konteksta. objavi ceo razgovor, šta si ti njemu reko pa ti ovako odgovara? ako se dvoje međusobno napušavaju u pvt to nije za ban, ako ti šalje ovo iz čista mira, onda jeste.
Ceo razgovor, matora reč mu nisam rekao niti sam mu odgovorio na ovo. Ne znam da li mi veruješ, stvarno ne volim da nameštam banove nikome ali ovaj je baš uporan, jbt.
matori, da si ti sa originala a čika bulja sa duplog tebe bombarduje ovako, onda ja i ti ne bi vodili ovaj razgovor nego bi bio ban i za berlioza i za čika bulju
ovako, dolaziš sa duplog da jebeš nekom majke ovde i podbadaš, mora pitam o čemu se tačno radi
Dobila si detaljan izveštaj, pregršt dokaza, dakle zaključi istragu, osudi okrivljenog čika Bulju na trajni i toeto. Milsim, znam da voliš tako da se iživljavaš i banuješ, eto ti povoda i razloga da po prvi put u svojoj mod "karijeri" nekoga banuješ pravedno, kapiram da se nećkaš jer sam ja u pitanju ali i to razumem, sve ja razumem i pojmim osim dimenzija vaših sujeta
a što tako, prijatelju dragi? pa jebemu život šta ti to treba
lepo te pitam nešto a ti mi tu kitiš rečenicu ko bušido jebeni
duplak si ko berlioz, ponašaj se.
nastavi da jedeš govna i to ti je trajni jebi ga
Daj jbt, tebi treba stolnjak da se obrišeš posle.. toplog obroka, obzirom na pohasanu količinu
ne vredi lepo, a?
Од овог тренутка косма ми је омиљени мод. Смем да ти лајкујем цео профил а да ме не банују? Све похвале за рад мачко.
mačko, ti pazi šta radiš. bohor se založio da ti se odbanuje original, računaj da si na uslovnoj
Ма не бој се душо питом сам ја. И народ ме воли.
aj budi dobar :-*
Daj skrinšot, 50 cent...za početak:)
Hahaha savrsen tajming xD