Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. sto banovaste Zapatu za hejt mene? koliko znam on je samo dao minuse na one bezvezne defke koje sam pisao da bi mi kosmopolita dala krunu, nije me hejtovao

2. Одбанујте Запату, толико допринио овом сајту а ви га шиканирате. Тако то иде, храни пашче да те боље уједе.

3. Slazem se da se odbanuje zapata

4. Odanovan Zap, moja greška, sori, Zap :)

@Mešja

Ne bi ti ja tu dirao, izgubila je smisao tema...

5. ovaj čika bolja odbanovan? pa znate li koristiti ban dugme bog vas ubio sve
    koja je fora tih jebenih banova, mod garnitura stvarno nikada gora
    najbolja je ona iz 2014.

6. nema vise thrilla kao prije priliom banovanja
    mada je on banovan na 150 dana za neke gluposti, cuj 5 mjeseci jbt

7. Eh, de su sada Džimi, Hol i ekipa da nas dovedu u red...:(

8. ne znam da li je bas za ovu temu al ko ga jebe, samo da kazem da je chat krepo, bilo bi dobro da ga neko popravi

9. Пре 14 дана Каизен.

10. zato ubrzajte temu sa brojanjem da to zavrsimo prije nego sto ugasi sajt

11. moze neki moderator da me odbanuje? ovo je moj originalni profil
    https://vukajlija.com/recnik/autori/34944

hvala unapred

12. после 7 година тражиш одбан хаха

13. Odbanovan sylar. Dobrodošao nazad, bludni sine, nadam se da si naučio lekciju:)

14. Neka.me neko ispravi, ali mislim da je ovo najduži period vremena nakon kojeg je neki autor odbanovan...

15. има фб неки на профилу хаха

16. Legenda sedam godina sutio, sad se oglasio pa zasluzuje moderatora a ne odban hahha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.