Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Ukopavaš se još dublje, Boljo...i loše se praviš blesav. Moraš bataliti prozivku inače ću biti prinuđen da te banujem, tebra. Mačak je trenutacno u boljoj poziciji...mada i on smara za medalju.

2. Ali cenim da nije ozbiljan

3. Ја предлажем да нам обојици банујеш ове профиле на 14 дана. Али обојици. Ето, жртвујем се за добробит заједнице. Не може нико пост на форуму да напише без да он не почне напушават некога. Свачије дефке спемује и пише неартикулисане коментаре. А што се пвт-а тиче и наговарања на ММА меч, од тога одустајем. Интернет ратници су јаки само на домаћем терену и то је то.

4. Ама нисам озбиљан. Трол је све.

5. Svakako ih ili banujte obojicu ili ako se smire nemojte nikoga (mada nece se smiriti sigurno), banovanje samo jedne strane je nepravedno jer obojica jednako i smaraju i spemuju

6. Ја предлажем да нам обојици банујеш ове профиле на 14 дана. Али обојици. Ето, жртвујем се за добробит заједнице. Не може нико пост на форуму да напише без да он не почне напушават некога. Свачије дефке спемује и пише неартикулисане коментаре. А што се пвт-а тиче и наговарања на ММА меч, од тога одустајем. Интернет ратници су јаки само на домаћем терену и то је то.

Ово је све на месту овај Мачак је дебил тип пун негативности, тако нешто никад нисам видео па ни на интернеру да неко тако може да мрзи и да мислим да је паметан.

7. Ја дајем ријеч да ниједну тему нећу спемоват само да ми се он не обраћа. Дакле, заобилази ме заобилазим те, и ријешен проблем. Само он то никада неће испоштоват. То му је фактички разлог бивствовања на сајту, спем и србофобија.

8. Ajde bre banujte jebene debile na milion godina mrs u kurac vise

9. Udjem na forum vidim idiote i ne logujem se uopste i vrv nisam jedini

10. Dvoje su se tako smuvali...

11. Meni se čini iz toga mora neka ljubav da se rodi.

12. Ја само још једном да напоменем да буквално никада нисам спемовао форум док даун у чизмама није био ту. Тако да знају и птице на грани у коме је проблем.

13. Eeee da ste umodovali Riffraffa umesto što ste ga oterali ne bi sad do ovoga došlo

14. Ja sam bio banovan za “aj odjebi” pre mesec-dva lol nije da kukam iskreno mi puca kurac nego smatram da treba sve ove duple pobanovati pa ko ostane ostao je sta sad ovaj privid da ima ljudi je mucan za gledanje ko kad neko prebaci 4 dlake preko cele

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.