Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Није толико страшно нва.

2. хах имам 300 плуса, дефиниши су на 5 страни тамо нитко не залази, за форум сада не требају плусеви колико ја знам, само врнитее

3. Ma ko jebe Vuzija. Obichna gologuzija

4. Ok je trajnovanje, al' što ste skidali štikle? Učite pameti, je l'?

5. Sto je trajnovan kvejk

6. лајкево себе са дуплог подоста колико знам, био опоменут бановима више пута и сад трајни.

7. Због лајковања му дати трајни, стварно педерски. Вероватно га је профитеролица бановала

8. Aj stvarno sankcionisite ovaj tandem Macak - Boljo, svaku temu izspemuju svojim debilnim prozivkama. Mene ste banovali na 3 dana samo sto sam rekao GTDu da mi se napusi kurca, a ovi se prozivaju sve u 16 i po forumu i po cetu, zatrpaju svaku temu i nikom nista...

9. Pa otvorih ovu novu, okej je tamo...

10. Ajde ispoštuj čika bulju sa bar pet dana..

11. Daj printskrin one pretnje

12. A trajnuj ga jbg baš ništa od njega

13. ај одбануј оригинал овог мачка смара језиво својом негативношћу

14. Нисам хтио да спемујем човјеку дефку због ментално ретардиране особе па сам се јавио у пвт. Пријети ломљењем зуби и кад га неко конфорнтира због тога онда кме кме модови банујте га кме кме. Па о чем ми причамо овдје

15. Трајнујте га већ једном. Заслужио је бар 300 дана бана само због спема форума а некамоли све скупа.

16. Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш

AHAHAHAH jebem ti zivot.

Inace najbrze i najbezbolnije rjesenje je da ih banujete obojicu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.