Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jos mi nije odgovorila na pvt partizanka a zna da ostavlja komentare po definicijama. Ne stojite na usluzi klijentima, moderatori
Evo. Sad ću.
Boji se da će je dočekati Dugouško Duško..
Sve je okej proslo bez ikakvih strahota
Mogu pristupiti chatu (rubrici), ali ne mogu vidjeti tko je aktivan te pisati poruke.
Svima je tako, pokvaren je čet ima skoro mjesec dana.
Mozes pisati poruke, samo moras ici na refresh svaki put
Možeš pisati poruke, samo treba rifrešovat svaki put kad nešto napišeš. A isto važi i za gledanje poruka drugih.
Moderatori,
moj post koji sam okacio pre 8 godina, koji je dobro prosao, izabran je u *, je obrisan. Nisam siguran kad je obrisan, ali bih voleo da znam zasto je obrisan, s obzirom da ga je bilo pre tipa 3 godine.
Pozdrav
Ако је постер у питању, а изгледа да јесте, онда тога више нема на овом сајту.
Alt+Ctrl 4 Lukicka,
post?
Na šta tačno misliš, poster, definicija, komentar, post na forumu?
И мене збуњује то пост. Није искључено ни да је баја погрешио сајт.
Да би ствари биле још замршеније, на чету је рекао да је тај пост имао 8к лајкова.
Онда је погријешио сајт.
Некад давно на сајту испод дефиниције или постера, у доњем левом углу било је дугме лајк на фб, и кад кликнеш на њега појави се број лајкова... а на фб зиду ти избаци аутоматски ту објаву да сте лајковали.
Пилићи :)
Ee lepo vreme bijase
bijela vukajlija ftnj
Зашто не могу да оцијеним више од десет дефиниција једном аутору? Одем на нечији профил као и увијек да оцијеним све дефке па већ након 7-8 оцјена плус или минус више неће да се призна. Раније није било овако чини ми се.
I meni se desava nekad, nekad ne
А подешено је тако. Сад мораш причекати неки период да ти се опет упише плус када истог аутора оцјењујеш.