Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Из ког разлога се банује на 7 дана због некропоста? Нашао сам синоћ неку старију тему која је идаље отворена и оставио неувредљив конструктиван пост који само покреће расправу и ништа друго. Али опет понављам, тема је била отворена, и ево прије једно сат времена попих бан ради једног обичног поста. Први пут чујем за тај термин некропост. Реците ви мени, коме смета жив и активан форум? Хтио сам само да кажем нешто везано за позориште и који курац да отварам нову тему кад већ има.

2. da si otvorio novu mozda bi te banovali za spem

3. Nema smisla taj nekropost, podrska za bolju

4. imao je smisla kad je na sajtu bilo malkice vise od 14 ljudi, pa kad par uzme da spemuje temama koje su davno umrle, ban je logican.

5. Стварно људи одбанујте ме, ништа бесмисленије од овога нисам чуо.

6. Подршка брату.

7. Odbanujte čoveka i nemojte više banovati nije lepo banovati

8. Ја само да се захвалим на коректности што сте ме одбановали поѕѕѕ

9. Nista i drugi put izvini tebra omaklo mi se pice me dotuklo svasta pio sam

10. Vukajlija bez čika Bulje > Vukajlija sa čika Buljom

Sajt je svakako postao bulja, pa bi aksesoar u vidu još jedne bulje samo dodatno srozao njegov ugled

11. Hahahah koji li je ovaj al mi nesto mirise na macak-bolja okrsaj u najavi

12. Pazi mu opis ispod avatara hahaha

13. Pozdrav za najvrh pičku sajta

14. Otključajte temu, čkode se previše uskurčio
    https://vukajlija.com/forum/teme/66022

15. Usput pitao bih gde je i ona druga tema koju je čini mi se Sasvim nebitna otvarala?

16. Svako ko se seti teme đoto u ove kasne sate je i moj prijatelj, Valentino od sad si u moju kuću welcome

17. Lepo je čuti reči dobrodošlice, uzvraćam gostoprimstvo.

18. Nek se kurca napuši taj koji je zaključao preko 10 hiljada tema na forumu. Pretruo potez. Ostale su tene raznorazno pitanje, transfer blama, podijeli s vukajlijašima I još dve tri. Ja ne znam jel se to sve vama dopada šta rade na ovom sajtu ali vidim da se ne bunite. S vama ko s ovcama.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.