Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
saću ja da ispanem kul da okačim nešta što niko do sad nije evo ga ide
http://i.imgur.com/0lXAjpr.png
Nista se promenilo nije Dilane, i dalje ne znas da li troluje ili je ozbiljan
Krajsler najjači trol sig, šta nam radi jbt ovo nije zdravo
Pa što me nisi kontaktirao krajslere mogao sam te sa duplih lajkovati xd
Krajsler najduze trajući trol. Ili mozda ne.
Dajte Fišermanovu zahvalnicu za ocene na posterima, ili tako nešto se zvalo, 500 neobrisanih postera valjda, sročio slično ko krajsler.
Volimo te takvog kakav si Krajsler, i sto bi rekao Bruno Mars Oh you know, you know, you know I'd never ask you to change
Mogu li nešto da odgovorim na ove prozivke?
izvoli
Hvala. Želeo bih da kažem da nije bitno šta nego ko kaže..
Šta Nego Ko, levi spoljni kamerunskog vicešampiona.
Laku noć svima do sutra kada ćemo pregledati neke vaše nove pritužbe i odrukavanja:)
i ovo što ste drukali u pvt
I printove kao dokaze, da.
Drukarsko ponašanje, zar se ne zalažemo za to, ne?
Zasmrdeo ceo forum od ove teme
Ne znam o cemu je tema, ali samo da pohvalim The Prof i da kazem da je skroz ok lik. (Mozda sam malo pijan ali nije strasno)
I ako moze neka promena nika to bi bilo festa :)
nemoj promenu nika
Ja volim da drukam u pvt, ko hoće da ga odrukam u pvt?
I ja sam moderator alo, sto meni niko nista ne druka? necu budem dejan cukic ;(