Banujte autora ANALNI OSVETNICI iz razloga sto relativizuje srpske žrtve od strane ustaša, zato sto širi proustašku propagandu i nadasve jer je neduhoviti smarač
Нека јеботе. Лик је од почетка био коректан и никога није вријеђао. Можда гаји негативне осјећаје према Србима али их дефинитивно не исказује, тако да не бих даље да улазим у то. Ако је неко за бан онда је то аутор Рево који маже говнима цијело српско постојање још од момента регистрације...
Navela sam ta dva logora kao primer.
Ako je tacno treba ga banovati.
Ako nije, ja se izvinjavam. Ljude iz Lore znam licno, stvar je monstruozna i niko nema prava to da negira. Moje pola porodice je zavrsilo u Jasenovcu, ali od toga sam bar vremenski distancirana.
По мом мишљењу скроз позитиван лик који тренутно једини нема историју напушавања других аутора. Мало је одбрусио Запати али нека је. И какве усташке изјаве јеботе то само Запата говори и највјероватније тролује, и то поприлично малициозно.
Ali ozbiljno, zasto mi moderator koji je obrisao to ne odgovori ? Nije prvi put da mi se brise defka bez nekog normalnog razloga.
I da dupli sam nalog, s obzirom da nisam usao na stari nalog godinu dana (jer se ne secam sifre).
Drzi se.
iskrena je dusa ovaj srbin licanin
Banujte autora ANALNI OSVETNICI iz razloga sto relativizuje srpske žrtve od strane ustaša, zato sto širi proustašku propagandu i nadasve jer je neduhoviti smarač
Živela Srbija
Нека јеботе. Лик је од почетка био коректан и никога није вријеђао. Можда гаји негативне осјећаје према Србима али их дефинитивно не исказује, тако да не бих даље да улазим у то. Ако је неко за бан онда је то аутор Рево који маже говнима цијело српско постојање још од момента регистрације...
Banujte Zapatu zbog nacionalizma.
Ne lazi zapata
Pročitala sam žalbe, i odbacujem ih kao neosnovane. Širite ljubav na svetog Trifuna.
Fin je Analni; sve i da je imao elemente mrznje u definicijama, lik pise samo definicije niti se javlja na forumu ni na chatu.
Ruzno gledati kako ga napadaju oni pacenici samo zato sto je Hrvat.
samo je naporan, nije baš da krši neka pravila
Није лијепо видјети аутора Запатиног калибра да мрзи и унижава људе само зато што су друге националности.
Ako neko negira Jasenovac i Loru, ne da je za ban nego za picku lepu materinu.
Гдје је негирао Јасеновац и Лору? Стварно нисам упратио да је имао такве изјаве.
Где сте ви видели про-U пропаганду пријатељи. Мислим ви мимо запате који свира курцу пословично
Navela sam ta dva logora kao primer.
Ako je tacno treba ga banovati.
Ako nije, ja se izvinjavam. Ljude iz Lore znam licno, stvar je monstruozna i niko nema prava to da negira. Moje pola porodice je zavrsilo u Jasenovcu, ali od toga sam bar vremenski distancirana.
Hahha pa nije lik ni jednom širio ustašluk. Sprdaju se ljudi. Čak je i generalno ljubazan, samo malo pogubljen
dajte to gde analni pominje logore
По мом мишљењу скроз позитиван лик који тренутно једини нема историју напушавања других аутора. Мало је одбрусио Запати али нека је. И какве усташке изјаве јеботе то само Запата говори и највјероватније тролује, и то поприлично малициозно.