Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Nisam ja nigde spominjala IP adrese

2. čiji je dupli glupane? čini se da je neki autor sa duzim stažom.

3. па што не дође са главног кад му већ није у бану

4. Na onoj temi za istoriju opravdava ime i na tom originalnom i na ovom duplom nalogu.

5. Zasto mi je definicija obrisana ("zmajeva kugla Z") ?
    Jel to zato sto nije u sebi sadrzala rakiju, kurac, "tebra" ili je ovde smrtni greh prisetiti se detinjstva ?

6. zato sto je to bila lite verzija wikipedia članka na tu temu i nista vise

7. Cek brate jel ja trebam da ispljujem nesto ili da napravim sprnju od toga da bi to bila dobra definicija i sta je uopste lose u tome da nesto neformalno definisem (tome sluzi i ovaj sajt)? Uostalom, ko je pratio dbz, verujem da bi mi bila i smesna moja definicija. I da je najvece sranje, nek mi lupaju minuse, samo ne vidim cemu brisanje, kad ovde ima 5000 hiljada besmislenih defki prepunih bespotrebnih psovki koje jos nisu izbrisane...

8. mora biti nesto originalno

9. druze, nauci se konacno da zivot nije med i mleko...

10. hahaha srbin licanin

11. Sto je zakljucana jedina tema o poljoprivredi?
    https://vukajlija.com/forum/teme/50438

12. @krupovrbaski zmaj Moguce ali opet

13. А брате озбиљно. Шта си толико запео за ту дефку? Напиши сутра нову и исту ако хоћеш, мало измјени, ако хоћеш. Није ти ваљда толико стало?

14. veoma vrlo jako mnogo puno mi je stalo

15. brate to ti je trial period novim clanovima samo 15 minuta bude definicija pa se obrise, da bi duze stajala mora da se uplati 250 din mesec. zezaju te ovi.

16. Ја сам платио скупље, али јербо нисам из Србије.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.