Kosmopolita kao one ribe sto prete jebacima svojim, alo znas sta ce da ti radi moj drugar, ima da te kara majmune, znas ti koga ja znam sve!!
ja sam jednom isao sa dva drugara preko mosta, bili klinci tipa 13 godina, ispred nas isla neka dva lika starija jedno 50m....i penje se na most iz akva dorije neka picketina, preko puta nas, i mi joj zviznemo fic fiju, ona se okrene pogleda nas i odma izvadi telefon i zove nekoga, bukvalno nije dva minuta proslo isto verovatno iz akva dorije dzipcina neka dolazi i prolaze pored nas prodju samo i zaustave se kod ona dva lika, lik jedan izadje drzi utoku dole uz nogu, a drugi lik izadje i pocne da samara ova dva lika, neka obicnjaka najobicnija, ovi se pogubili nemaju pojma o cemu se radi
al bitno da kobila zbog jednog zvizdanja mogla da izazove da neko bude ubijen, kao al sam mocna gledaj sta ce da urade za mene
Brt Pezos mozda se samo uplasila. Nije svejedno kad ti neko zvizdi u mraku, fizicki si inferiorniji i nemas kako da se odbranis. Doduse ako joj ortaci banu sa utokama, zanimljiv profil ljudi svakako, za izbegavati doduse.
Kosmopolita najbolji moderatoooor. :D
nije ni čudo što joj niko ništa ne može, garant ima kajzenov photo sa flašom knjaza u čmaru
aaaaaaaa pvt sa bombasem, pa to je pravo blago
bombi, znaš koliko te volim, neću objaviti ništa
objavila bi ti davno da imaš šta, samo meni pičke u životu ne fali pa da ganjam imaginarne, hahaha
joj bombas, ne kažem da si me proganjao, al si u pvt neprepoznatljiv
divan čovek je bombas
pa to je valjda normalno da budeš kulturan kad se nekome obraćaš lično
https://i.imgur.com/SQnUKH0.jpg
ja sam jednom isao sa dva drugara preko mosta, bili klinci tipa 13 godina, ispred nas isla neka dva lika starija jedno 50m....i penje se na most iz akva dorije neka picketina, preko puta nas, i mi joj zviznemo fic fiju, ona se okrene pogleda nas i odma izvadi telefon i zove nekoga, bukvalno nije dva minuta proslo isto verovatno iz akva dorije dzipcina neka dolazi i prolaze pored nas prodju samo i zaustave se kod ona dva lika, lik jedan izadje drzi utoku dole uz nogu, a drugi lik izadje i pocne da samara ova dva lika, neka obicnjaka najobicnija, ovi se pogubili nemaju pojma o cemu se radi
al bitno da kobila zbog jednog zvizdanja mogla da izazove da neko bude ubijen, kao al sam mocna gledaj sta ce da urade za mene
Pezose, sva ona mizoginija koju prosipaš je pala u vodu.
Poenta je da je svetlana bahata žeba sa bolesnom psihom.
vi ste preslatki obojica i imam to napismeno, po forumu samo izigravate žestoke momke pfffff
Tilmo ja još čekam slike, ajde budi pizda pa ne pošalji
Brt Pezos mozda se samo uplasila. Nije svejedno kad ti neko zvizdi u mraku, fizicki si inferiorniji i nemas kako da se odbranis. Doduse ako joj ortaci banu sa utokama, zanimljiv profil ljudi svakako, za izbegavati doduse.
bombas, oćeš ja tebi da pošaljem sliku, jebo te thilmo
evo ja znam da si mali čovek, meni to ne smeta, visoka sam jedva 165
oću
evo stiže slika
čim napišeš podužu poruku
da da, prvo dugačak post, posle slika
k, čekam
hocu i meni, a plus si rekla da ti visina nije bitna sto to sad spominjes.
nije bilo po mraku nego u sred bela dana i riba je bila u fazonu sad cete da vidite klinci skim se kacite