Prepucijum: objedinjena tema za prepucavanje autora na šaljivom sajtu Vukajlija.com

1. Kakve veze ima bohor sa banjavanjem i odbanjavanjem kad nije mod

2. veliki pozdrav za prištevca

3. Pa korisniji je Thilmo kad troluje nego ti Deku. Dodjes jednom u 3 sedmice i dajes sebi za pravo da predlazes koga ce banovati koga ne

4. Kosmopolita najbolji moderator.

5. Umodujte gos'n Galantnog, da vidite kako bi red na sajtu momentalno bio zaveden!

6. kosmopolita, zasto u svakom drugom postu moras da provuces onako iza ledja kako se cujes sa bohorom u pvt...sta kao nekog ces da zastrasis bohorom ili sta vec pokusavas nikad nisam uspeo da razaznam tu nit?
    kao ako neko nesto posalje bohoru, automatski to i ti znas, ili ako tebi neko nesto kaze da znate da ce to odma bohor saznati?

7. Zapata, posle maestrovog neuspeha sa jutjubovanjem, mogao bi da preuzmes jutjub kormilo medju vukajlijasima, ova pozadinska muzika daje boju tvojoj besedi

8. ahahahaha pezose, očekivala sam da ćemo se ti i ja kad tad toga dotaknuti
    evo ovako
    žao mi je, jako mi je žao što si na mene ljut. oprosti mi što je bohor video tvoj i moj pvt od pre par godina i zbog sadržaja te prcao svojevremeno
    žao mi je što više sa mnom ne pričaš

9. i sto se zakljucavaju teme...sta treba da ostane samo podeli s vukajlijasima?
    sta kao neko hoce da kaze da i za 7-8 godina kad maestro pocne da pusta muda i neko mu kaze ali ti imas kurcic tanak izgleda kao onaj glumac djuro palica, to ce da bude kao ''ma to je tako 2019...''

i koja je vise fora sa tim vitestvom ne treba karati nekog kad su mu noge u blatu ili kao ako ga napada 20 ljudi ja cu biti covek pa cu da ga branim....
    ako je zasluzeno da bude guzen, nebitno dal maestro ili bilo ko, treba ga tucati do besvesti bukvalno da propisa majcino mleko

10. evo ovako
    žao mi je, jako mi je žao što si na mene ljut. oprosti mi što je bohor video tvoj i moj pvt od pre par godina i zbog sadržaja te prcao svojevremeno
    žao mi je što više sa mnom ne pričaš

Sta bi ovo trebalo da znaci? Da li je na pomolu nova afera Pezosov kurac

11. Svi su zanemarili Zapatin genijalni vokaro opet.

12. pa nzm verovatno sam hteo da joj vidim sise pa sam slao neki pvt ko maestrov ovaj ili tako neko sranje....poenta je da stalno pokusava da zastrasuje kao masu sa bohorom, nemojte me dirati bohor zna sve o vama

13. nije mi slao kurac pezos, al je u razgovoru jedan mio i drag dečak. bohoru je to bilo smešno.
    pezose, teme su zaključane jer je thilmo počeo da upinje i sve je otišlo u kurac

14. pa ja u sustini i u rl jesam fin i mio decak skoro uglavnom, ne idem ulicom i majmunisem se

15. Bohor kad ne zna onda izmisli, opusteno.

16. Kosmopolita kao one ribe sto prete jebacima svojim, alo znas sta ce da ti radi moj drugar, ima da te kara majmune, znas ti koga ja znam sve!!

17. hahahaha, drži matora čitavu arhivu i samo vadi po potrebi

18. čujemo se i ja i proviron telefonom, neće niko da vas bije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.