da l nam se sprema neko sranje ovde opet, sta mislite
ja sve nesto, ma pravi se farsa, lazne dogovorene tenzije, nece tu nista biti, ali sta ako su lazne dogovorene tenzije predvorje pravog dogovorenog rata?
To da su se dogovorili nešto 100%, pa se sad pravi pametan kako razmatra da zatraži da se možda vrate srpske snage na sever Kosova.
U stvarnosti će mu samo reći ne a on će i dalje glumeti kako se nagodi sa njima o stvaranju zso, što je verovatno već bilo potpisano da će se 1. Januara i stvoriti, zajedno sa bezviznim dokumentima za Kosovo. Sve u svemu još jedna velika pobeda našeg faraona.
Ponovo govnjarske komunjare nase drage koji mi kultrno zovemo politicari, zavlace ljude na blakanu... zivece vecno kazem vam ja, treba jebati ratom i nemastinom zatucanu marvu dok se ne oteli. gospoda...
Srace dobri Bog na sve nas koliko vidim ali ne zaboravite kad pocnu govnja da padaju sa neba da kazete politicarima da padaju pare pa da zinu i da im govnjo uleti direktno u usta...
da l nam se sprema neko sranje ovde opet, sta mislite
ja sve nesto, ma pravi se farsa, lazne dogovorene tenzije, nece tu nista biti, ali sta ako su lazne dogovorene tenzije predvorje pravog dogovorenog rata?
oće kurac.
To da su se dogovorili nešto 100%, pa se sad pravi pametan kako razmatra da zatraži da se možda vrate srpske snage na sever Kosova.
U stvarnosti će mu samo reći ne a on će i dalje glumeti kako se nagodi sa njima o stvaranju zso, što je verovatno već bilo potpisano da će se 1. Januara i stvoriti, zajedno sa bezviznim dokumentima za Kosovo. Sve u svemu još jedna velika pobeda našeg faraona.
https://www.speakpipe.com/voice-recorder/msg/hjo29bnulkhpp2fi
ja, kada mi fali do kraja strane zaključak na pismenom, pa se iskurčim profesorki srpskog:
Ko ti je ta bosoonka
Ponovo govnjarske komunjare nase drage koji mi kultrno zovemo politicari, zavlace ljude na blakanu... zivece vecno kazem vam ja, treba jebati ratom i nemastinom zatucanu marvu dok se ne oteli. gospoda...
Sirotinjski Bombili
Srace dobri Bog na sve nas koliko vidim ali ne zaboravite kad pocnu govnja da padaju sa neba da kazete politicarima da padaju pare pa da zinu i da im govnjo uleti direktno u usta...
Ajoj
Vrlo interesantni postovi autore ludi psihijatar
A tek profilna..
Mozete da mi pusite i kurac mi je vrlo intresatan, gube jedne.
kolki je
Brate ja te volim ne znam sto meni kurac kao i ostalim
Sto ne izbacite smrdu mislim ovog Pliduuu nema ni kurac, vidite da ne zna ni sta je to.
Pa ne znam a ti mi ga nudis
Pojela mu koza kurcic dok je njegov otac pokusavao da jebe kozu to jest njegovu majku... veoma tuzna zivotna prica indeed.
Pa bas zbog toga treba da budes empaticniji prema meni a ne da me napusavas kurcem
Mozda bi i bio kulturniji da ne smrdite kao tvorovi, ovako ste samo gadni.
ko mi, KO TO MI?