Odrecicu se cigara na kratko dok ne napravim da platim da se pumpa i dizne preprave na biodizel da mogu onda cu da posejem 40 ektara suncokreta i da vozim i duvanim
Prestacu da polivam biftek burbonom pred kraj przenja
Odsad biftek samo votkom polivam. Kojom, pitate?
BALTIK A L T I K
votkom.
Umesto limete, počinjem koristiti limun.
Sadiću sam svoju travu
Crtaću Revolut karticom mesto VISE Gold.
Neću dojiti Ejdusa svakog dana
Kupiću 1200 tona margarina
I NEĆU VEROVATI DA NIJE PUTER
Rat jbg
otišo nam Dodo veliki rus na razgovor sa Putinom da mu ga popuši valjda da bude grejanja ove godine, trebao mu prevodilac, ne zna ruski a ni engleski.
KRALJU PARO SRPSKI SINE KACES DOCI DO PLANINEEE
PUSI GA RUSIJO, SVE POMRLO
Manje cu se smejati.
ispade jedini ja spreman za ovu zimu već godinama, moji napravili zimnice, troje pari vunenih čarapa imam, knjiga nepročitanih kolko oš, udri putine
a s treningom sam 2020. krenuo i svima pričao da se spremam za rat na kraju nisam ni slagao lol
Pa vi na Lovćenu gore bliži Bogu nego civilizaciji
istina živa mash' allah
Najbliži Njegošu
U predelu Pomoravlja primecen pojachan broj VOjnih aviona. Shta oVO treba da znachi?
Као и прошлих хиљаду пролазака долазака пуцања убијања то значи ништа заборавиће се све за 3 дана евентуално 7
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Odrecicu se cigara na kratko dok ne napravim da platim da se pumpa i dizne preprave na biodizel da mogu onda cu da posejem 40 ektara suncokreta i da vozim i duvanim
Prestacu da polivam biftek burbonom pred kraj przenja
Odsad biftek samo votkom polivam. Kojom, pitate?
BALTIK
A
L
T
I
K
votkom.
Umesto limete, počinjem koristiti limun.
Sadiću sam svoju travu
Crtaću Revolut karticom mesto VISE Gold.
Neću dojiti Ejdusa svakog dana
Kupiću 1200 tona margarina
I NEĆU VEROVATI DA NIJE PUTER
Rat jbg
otišo nam Dodo veliki rus na razgovor sa Putinom da mu ga popuši valjda da bude grejanja ove godine, trebao mu prevodilac, ne zna ruski a ni engleski.
KRALJU PARO SRPSKI SINE KACES DOCI DO PLANINEEE
PUSI GA RUSIJO, SVE POMRLO
Manje cu se smejati.
ispade jedini ja spreman za ovu zimu već godinama, moji napravili zimnice, troje pari vunenih čarapa imam, knjiga nepročitanih kolko oš, udri putine
a s treningom sam 2020. krenuo i svima pričao da se spremam za rat na kraju nisam ni slagao lol
Pa vi na Lovćenu gore bliži Bogu nego civilizaciji
istina živa mash' allah
Najbliži Njegošu
U predelu Pomoravlja primecen pojachan broj VOjnih aviona. Shta oVO treba da znachi?
Као и прошлих хиљаду пролазака долазака пуцања убијања то значи ништа заборавиће се све за 3 дана евентуално 7