Počelo je

1. Evo počeli su i nemci da pozivaju na naše bombardovanje, smejte se majmuni

2. Sta je tu novo da Svabo hoce da nas bombarduje?

3. smejte se majmuni

Pa što nas ne bombarduju, majmuni

4. Daj da vidim gde pozivaju

5. Daj da vidim gde pozivaju

vrv je duboka država već sklonila sve dokaze

Kajzaro drago mi je što je Cirko_2.0_bot aktivan, u zdravlju ga slupao

6. Ma pustite debila...

7. Ovo po redditu samo. Isto mozemo mi da pisemo ovde o bombardovanju Nemacke. Plus sto ovo vrv pisu ptarsiji neki, nebitni su skroz

8. Ima primera koliko hoćeš

9. Ja mislio na reditu ljubav, mir i oštroumne diskusije potkovane argumentima

10. Vidite da je sizo ili glupi trol svejedno necu da gledam vise sza pise i kaci dozivljavam cringove LOL samo ga ne pitajte nista

11. Dobro, ako meni ne verujete evo naš čovek iz nemačke pazi apeluje da preuzmemo odgovornost kao narod, da nas ne bi bombardovali.

https://www.reddit.com/r/serbia/comments/zwop0v/da_li_narod_treba_da_preuzme_odgovornost/

12. Komentari su vam isti kao komentari prosečnih retosa sa reddita.

13. šta si agresivan paćeniče znaš da smo na internetu?

14. нацисти да плате ратну одштету

15. da se vec jednom okrenemo toj EU i uradimo sve sto treba

Ahahahahahah

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.