U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha mišljenje terminalno onlajn podrumaša su merodavna.
Važi
Zaglupih se čitajući
redit - sajt na kome sam nabasao nekako na kanal koji se zove combat footage, na kom kace snimke ukrajinaca kako ubijaju ruse granatama, puskama i dronovima, ili rusa kako ubijaju ukrajince, kako god, kazu da rusi ginu. u oba slucaja, ljudski zivoti izgledaju kao video igrica, samim tim i komentari ispod su
-rofl
-lol, he lit his ass
-that's what you get when you get into another land
-hahaha, kill the russians
vukajlija na 5ti stepen.
onde nema normalnih ljudi na temama koje nisi sam trazio za nesto vrlo specificno, nego ovako otvorene za javnost. a i na tim je pola-pola ozibljno retardiranih ljudi.
If it were physically possible for Serbia to be towed out to sea and sunk there, the air of Europe would at once seem cleaner
S tier uvreda, pogotovo u to vreme.
U pravu su sa ekološke strane
Ali onda bi Evropa krenula kulturoloski da se srozava, jer bi ostala bez Sapca
Bordor
Redit je eho-komora zadriglih libtard ajtijevaca. Na Vukajliji barem imaš ludaka iz svih delova spektruma, na reditu je gore nego u Severnoj Koreji ako ih ne maziš niz dlaku.
To se zove astroturfing ili na srpskom kreiranje javnog mnjenja, da li bi ste se zabrinuli kada bi u Alo ili Blic komentarima naglo počelo da se poziva na rat za kosovo i mobilizaciju u botovskim količinama? Ja bih, ne znači da će išta da bude, ali sigurno nije dobar znak. Ista je stvar sa komentarima na reditu i na drugim popularnim američkim novinskim sajtovima.
Sama ta činjenica da ovi stavovi izgledaju kao stavovi običnih amerikanaca ili bar američkih incela znači da propaganda deluje. Vrlo brzo će to zaista i postati stavovi običnih amerikanaca.
Ne radi se o jednom postu ili o jednom sabreditu, pojava je ista na bilo kom većem sabreditu, odnosno na čitavom reditu koji je u top 10 američkih sajtova po dnevnim korisnicima.
Ima jedan divan dečak ovde, zovu ga Lestat. Ponekad jede bojice, ali siguran sam da ćete se slagati.
Samo ću još ovo da kažem, ja sam radio za redit, nisam bio nešto bitan ali sam prisustvovao nekim sastancima gde se pričalo o važnosti redita i posebnom tretmanu koji sajt ima i od strane gugla i od države. Bitnost redita je odavno svima jasna.
Na ovom obrisanom blog postu iz 2013. su čak objavili da je "Most addicted city" Eglin Air Force Base, FL.
https://web.archive.org/web/20140322005227/http://www.redditblog.com/2013/05/get-ready-for-global-reddit-meetup-day.html
A zvaničnu politiku sadržaja, kao i u svim drugim platformama, vode bivši operativci federalnih i NATO agencija.
https://www.opindia.com/2021/06/jessica-ashooh-reddit-director-of-policy-atlantic-council-nato-middle-east-syria/
pišem uz vetar,
proguto mi sperme hektolitar.
I Firex je sarađivao s ruskim FSB-om, pa šta?
Pišem uz vetar
U guzicu ti ušo metar
pišem uz vetar,
odgrizo mi koji santimetar.
Pišem uz vetar
Popuši mi, nije šteta
Pišem Uz Vetar
Napusti državu kao kraljević Petar
reddit board meeting
Ljudi koji veruju reditu i trebaju imati poseban tretman
Ako je verovati Tarabićima ratovaće Rusi i Talijani iznad naših glava ali ovde neće biti ništa spec
Nije im verovati