Kad neko izricito ne zeli decu, taj ne zna sta propusta.
Ne treba mu siriti vidike jer ce gore nego sebe doci u priliku da decu svoju upropasti. Roditeljstvo nije projekat.
Госпа Граннон, Ви као не само мајка, већ и бака, мислим да сте реално најкомпетентнији за ову тему, то сам хтео да кажем. Ми сви овде кењамо а имамо ванбрачну децу коју виђамо преко распуста..
Има и оних којима деца служе као самопромоција и самопотврђивање. Разлог да се праве важни пред другарима. Хеј види ја имам дете а ти не, ма разумећеш ти то једног дана ;)))
лол
o tome ti i pričam majmunčiću :)
Мислим да ме је Севастов син, Севастократор, опрао. Поздрави ћалета, готивне су му дефке.
Kad neko izricito ne zeli decu, taj ne zna sta propusta.
Ne treba mu siriti vidike jer ce gore nego sebe doci u priliku da decu svoju upropasti. Roditeljstvo nije projekat.
Ne znam bas odakle tebi da se bakces mojim postovima?!
I nisam ja tema.
Dakle, pismoglavasti, odjebi.
pismoglavasti hahahahahaha
usrala te brate sad
хахахаха одличан нема шта
TREBAĆE MI ANTIDOT JER SI OTROVNA
Госпа Граннон, Ви као не само мајка, већ и бака, мислим да сте реално најкомпетентнији за ову тему, то сам хтео да кажем. Ми сви овде кењамо а имамо ванбрачну децу коју виђамо преко распуста..
Има и оних којима деца служе као самопромоција и самопотврђивање. Разлог да се праве важни пред другарима. Хеј види ја имам дете а ти не, ма разумећеш ти то једног дана ;)))
Vremeto e za
Bebishki
ЈАОЈ А ДА НИСИ КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ ШЈЕДЕЛА НА ЏАК ШЕЋЕРА ПОШТО ИМАШ СЛАТКО ДУПЕ:)
Kako bi krimpajovao neku mladu curicu od 21 god i da postane trudna sada
да се запатиш?
cao zelis li ga
No kidding?
https://i.postimg.cc/7hsVfKLr/sapic.png
OVO JE BRE NEKI LOBI SIG
de je brnabicka?
А редом злочинци народа својих